שלום
אנחנו נשואים ללא ילדים וללא רכוש משותף ולאחר ויכוח אשתי ארזה תיק ועזבה את הבית להוריה כרגע היא מעוניינת להתגרש בכל תוקף לאחר מספר ימים פתחתי תיק ברבנות בבקשה לשלום בית על מנת להגיע למטרה זו (אני לא מעוניין להתגרש) היא איימה שאם לא אשנה את נושא הדיון משלום בית לגירושין או שאגיע לעורך דין שהיא שכרה ואחתום על הסכם גירושין היא תפעיל נגדי סנקציות ,אני מעוניין לדעת האם היא יכולה להפעיל כנגדי סנקציות כלשהם? האם היא יכולה לדרוש את סכום הכתובה או מזונות ? שנינו עובדים ומרווחים בערך אותה משכורת
איציק
על פניו לא נראה שיש סנקציות מיוחדות אותן היא יכולה להפעיל.
הדבר היחיד שעולה במחשבתי ,הינה תביעת מזונות אישה- אך מאח רוהיא עובדת ומרוויחה אף עניין זהיורד מהפרק.
אל תילחץ, אני מציעה לך לשכור שירותי עו"ד בכדי שלא להיות בעמדת התגוננות ולא מוגן.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
כל עוד הינך דבק בעמדתך לשלום בית, בו בזמן שהאשה חסרת עילה לתביעת גירושין, או אז, אתה חסין מתביעת מזונות אשה ו/או כתובה וכו'.
יש לך אפשרות לדרוש את הפנייתכם לייעוץ זוגי על מנת לקדם את תביעתך לשלום בית.
על כל פנים, חשוב לבצע הליך זה כשהינך מיוצג.
חשוב לזכור, ביה"ד הרבני משתית את פסיקותיו ע"פ ההלכה, כל בקשה חייבת להיות נתמכת על יסודות ההלכה שמכוחה פוסק ביה"ד הרבני את פסקיו.
קח ייצוג הולם ושיהיה בהצלחה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר