הנני גרושה מזה 8 שנים + ילדה בת 11.5 בסכסוך של שנים עם הוריי שהם בקשר טוב ויויומי עם הילדה בזמן שאני בעבודה, הוריי החליטו לנכס את ילדתי ממני בכך שהתלוננו ברווחה שהילדה נזקקת ובעלת נטיות אובדניות נפשיות, דבר שלא נכון וזאת בכדי שלגרושי תהיה חזקה על הילדה .. בעיקבות מידע כוזב של הוריי הרווחה הכריחו אותי שאקח את הילדה למרפאת בריאות הנפש ללא הסכמתי עת שהוריי לקחו את הילדה בלי הסכמתי וידיעתי לא נפתח תיק לילדה במרפאת בריאות הנפש ועפי מכתב שהצלחתי לקבל ממרפאה זו עלה כי הילדה היגיעה עם הוריי לשיחה ועלה כי לילדה אין נטיות אבדניות כלל, הילדה איננה מעוניינת ללכת לבית בריצר ומצד שני רוצה אבל מושפעת מהוריי, הרווחה היגישו תביעה נגדי בבית משפט לחוק הנוער והכריזו על הילדה כקטינה נזקקת. אני חוששת ולא מוכנה להסכים לתחושות בטן שמדובר כאן על מעשה שקרי של משפחתי .הגרוש שלי הסכים לחתום ואפילו לא התייעץ עימי על כך .אני חוששת לעתידה של הילדה וחוששת שבית המשפט יכריח אותי לקחת את הילדה בעל כורחי למרפאה ששם הילדה תקבל טיפוליים הזויים ללא כל צורך דבר אשר יפגע בעתידה של ילדתי.. אנא עיזרו לי אני ממש לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה לפגוע בעתידה של ילדתי באופייה האישי. שהרי גם בבית הספר לא מסרו דבר חריג על התנהגות או אימרות של הילדה.. בעיקבות המקרה הנל קיבל גרושי קרש קפיצה והיגיש תביעה לבית משפט לעניי ני משפחה לקבל חזקה על הילדה..הילדה מושפעת ממנו ורוצה לעבור אליו ..אנא עיזרו לי מה לעשות...
ספיר
ראשית ,המקרה מורכב וידרוש מלחמה עבורך ועבור בתך - על עו"ד ייצג אותך לקרוא את כל החומר ולבקש אף מינוי מומחה מטעמך כי במידה ויראה כי יש צורך בכך.
כמובן ,שצריך להגיש כת בהגנה לעניין תביעת המשמורת של האב.
בתך ,ככל הנראה ,מאוד מוסתת ומלאכתך לא תהיה קלה.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה רבה על תגובתך.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר