בעלי החליט לעבור לגור אצל אמא שלו כאשר אין פתיחת תיק גירושין מה קורה מצב כזה שאני נשארתי בבית של אבי שאותו היינו משיכירים ביחד אני כרגע לא עובדת ועם ילד בן 2.5 והוא מחליט לא להכניס את המשכורת החודשית לחשבון המשותף מה זכויותי במצב הזה? מה מגיע לי? מה חובותיו במצב הזה? חשוב לציין נשארתי עם כל ההוצאות של שכירות ,חשמל גז, ארנונה, מים ,רכב, טלפון פלאפון וכו' תודה על תגובתך עדי
במצב דברים זה עליך לעתור לביהמ"ש בתביעת מזונות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
העניין הוא שברצונינו לסיים את העניין בטוב ומצב של תביעה כבר זה לא טוב זה מהן מאבק שאני פותחת מולו אז מה חוץ מתביעה אני יכולה לעשות?
והאם נכונה המחשבה שלי שטוב יהיה בהתאם למצב רק בתנאי שהוא מכניס את המשכורת וכל אחד מושך מה שהוא צריך למחייתו
שאלה נוספת?
אם כן החלטתי לתבוע בסוף מה אמורים להיות גובהם של מזונות האישה במצב שהבעל משתכר בין 7600-9000 ש"ח תלוי בשעות הנוספות שעשה לאותו חודש
והאם בנוסף למזונות האישה אני יכולה לתבוע מזונות ילד
תודה רבה
עדי,
במידה ושניכם מעוניינים להתגרש זמ"ז, ויש בינכם הסכמה לעניין הרכוש והמזונות, הרי שאת לא צריכה להגיע לערכאות משפטיות, אלא לשכור שירותיו של עו"ד שיערוך הסכם גירושין. באם אין הסכמה הרי שאין מנוס מלהגיע לביהמ"ש.
כשבית המשפט פוסק מזונות לילד, הוא לוקח בחשבון בין היתר את גיל הילד, הכנסות האב אל מול הכנסותייך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר