שלום רב! יש לי שאלה כללית אני וגרושתי הגענו להסכם ובו גם סוכם על הסדרי ראייה ההסכם אושר עי בית הדין במידה ובית הדין מקבל החלטה או רואה לנכון לשנות לי את הסדרי הראייה כמו לצמצם אותם האם אני רשאי לגשת לבית המשפט על מנת לשנות החלטה כזאת או אחרת? למותר לציין כי לבית הדין סמכות נמשכת הן בעניין המזונות והן בעניין הסדרי הראייה בהסכמתנו מתועד בפרוטוקול הדיון שבמעמד דיון זה התגרשנו.
מני
לשנות ערכאה לא תוכל.
אבל למה שיצמצמו....למה שיתערבו אם קיימת הסכמה?!
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
מה שקורה זה שהאישה מחפשת אותי בקטנות ומתפוצצת מקנאה שהילדים מאוד אוהבים אותי וכל דבר מפריע לה והיא מחפשת דרכים לנתק ממני את הילדים בכל דרך אפשרית אם זה הערמת קשיים כאלה ואחרים בעניין הסדרי הראייה בעיקר בשבתות היא חושבת שההחלטה נתונה בידיה אם אני אקבל את הילדים בשבת או לא הבהרתי לה שחתמנו על הסכם וזה מה שיש לנגד עינינו כל בעיה כזאת או אחרת היא מוזמנת לפנות לבית הדין
במידה ואשתך נוטלת לעצמה חסינות הורית בכל הקשור להסדרי ראיה. תוכל להגיש לביהמ"ש תביעה לביזיון ביהמ"ש.
בנוסף, תוכל להגיש תלונה במשטרה. אם גרושתך תמשיך לטרפד את הסדרי הראיה עם ילדיך, אל תהסס ותגיש תביעה נזיקית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר