שלום לכולם.
אנחנו לקראת גירושין ואני נעזרת באינטרנט לשאוב מידע והגעתי לאתר שלכם שלכאורה נראה שיכול לעזור מאד, ופניתי לפורומים שונים פה בשאלות שונות , אממה!!! באופן גורף נוטים פה לשלוח אותנו לייעוץ פרטני אצל עו"ד מבלי להתייחס לשאלות, הרי זה מובן כשמש שאין בידכם לספק לנו מידע מדוייק ומלא (מהסיבות הברורות) אבל קצת, שביב של מידע, פיסת תשובה, אבל לא, אתם מסתפקים במשפט וחצי שטוען שאין בידכם לעזור ונא לפנות לייעוץ. ייעוץ ופתיחת תיק מתחיל ב20 אלף וצפונה, סכום שכזה לא יהיה לי גם עוד מאה שנה לתת. אז זה יותר מדי לבקש תשובות בסיסיות לשאלות בסיסיות? הלא לשם כך נבנה האתר, לא? דוגמא לכך- בסה"כ שאלתי למה לאשה להקדים ולגשת לבית דין לענייני משפחה לפני שהגבר יגיש ברבני. משפט שניים וסוגרים עניין. ונתקלתי בכך בשאלות רבות שלי ושל שאר הגולשים. אנחנו פונים אליכם, ממתינים לתשובה במשך כמה ימים ובסוף נתקלים בתשובה לא תשובה. אשמח אם תוכלו להקדיש עוד 30 שניות לכל שאלה על מנת לנסות לעזור קצת יותר. תודה
סיגלית
אני מקדישה לכל שאלה ושאלה את מירב תשומת הלב.
גם אם התשובה קצרה היא לאחר מחשבה.
לשאלתך המאוד תמימה - למה עדיף ולהגיע לביהמ"ש לענייני משפחה לפני הרבני - זו שאלה תמימה שהתשובה עליה היא בת 10 דקות זמן דיבור מהיר.כלומר, זו התורה למעשה
אז את רוצה שנסביר את התורה בתשובה באינטרנט?!
הפורום נועדלשאלות נקודתיות, להכוונה והדרכה - לא למתן ייעוץ בסיסי ראשוני.
מה שאני מציעה שתלכי רק לצורך שיחת ייעוץ.
שיחת ייעוץ עולה בסביבות 500 ש"ח - שם תוכלי לשאול את כל שאלותיך לקבל מענה ממשי ואף אסטרטגיה שתהא טובה רק עבורך.כי כל אדם נדרש לתכנית משלו.
לאחר מכן, תחליטי איך את ממשיכה
חגשמח
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
שלום סיגלית,
אני מבינה שאת כותבת ממר ליבך, אולם עלייך להבין שלא תמיד ניתן לענות תשובה חד משמעית. בתחום דיני משפחה קשה מאוד לענות בתשובות של שחור-לבן. מה יקרה חלילה אם השמטת פרט שמבחינתך אינו חשוב, אך מבחינה משפטית הוא מהותי? במקרה כזה עיצה ב"משפט שניים" כדברייך עלולה לגרום לך ולילדייך נזק, וכל זאת בגלל פרט אחד קטן ולא ידוע.
באשר למצוקתך הכלכלית - את יכולה לפנות ללשכה לסיוע משפטי והמדינה תסייע לך במימון עו"ד. כמו כן, ישנם עו"ד שיבינו את מצוקתך ויגיעו איתך להסדר שתוכלי לעמוד בו, ישנם גם כאלה העובדים בהתנדבות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר