אני גרושה 3 שנים עם ילד בן 6 .
בזמנו בעלי רצה שאני יטפל בילד, ויפסיק את עבודתי ואת לימודיי, בגלל שהוא מרוויח די ויותר.
כך עשיתי לפני 3 שנים הוא פתח בהליך גירושין, התחלתי לעבוד ואני משתכרת שכר מינימום לא היה באפשרותי מבחינה כלכלית לשכור דירה,
אז עברתי לגור אצל אימי בחדר קטן שהיה מתחת לאדמה במשך שנתיים
לא היה באפשרותי לשלם לאימי על הוצאות הדירה כך שהבנתי שבית המשפט מחייב את האב בתשלום מדור רק בשכירות,
עשיתי מאמצי על ולפני שנה בינואר 2011 התחלתי לשכור דירה ,שלחתי בקשה לבית משפט למדור,בתחילת השנה, לאחר כמה חודשיים היה דיון
אצל השופטת שבדיון הזה היא אמרה שהיא מעבירה את התיק בגלל עומס, לאחר כמה חודשים היה דיון אצל השופט החדש שאמר שזה דיון היכרות ורק בדיון הבא הוא ידון בזה.
בנתיים עברה שנה שלמה ואין עוד תאריך לדיון הבאה.
ואין באפשרותי להמשיך לשכור דירה עם אני לא יקבל מדור.
שאלותי הם:
1.האם יש משהו לעשות כדי לזרז את קבלת המדור?
2.בהנחה שכל התביעה שלי למדור תקינה האם יש מצב שהשופט לא יפסוק לקבלת מדור מתחילת תשלומי השכירות?(בתשלומי המזונות השופטת פסקה התחלת מזונות מתאריך הדיון ולא 4 חודשים קודם לכן שהאב של הילד עזב את הבית).
3.הוצאות המשפט עלו הרבה אם יקבע תשלום מדור יש מצב שהאב לא יחוייב בהם?(בכל זאת הוצאתי כסף רב רק בשביל תשלומים לילד שהאב מחוייב בהם)
האם יש משהו לעשות כדי לזרז זאת
אוסנת,
על פניו אמור השופט לפסוק לך מדור רטרואקטיבי מיום הגשת התביעה.
ניתן להגי בקשות ביניים לפסיקת מזונות זמניים,קשה לתת ייעוץ מבלי להכיר את המקרה לגופו.
אולי כדאי לך לפנות לקבלת שיחת ייעוץ.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר