שלום,
אם ילדתי לקחה לפני כשנה את ילדתי בת הארבע (כיום)ועברה לגור במקום מרוחק מאוד ללא ידעיתי או הסכמתי. פניתי לבית המשפט ומאז אנו בהליכים משפטיים. פקה"ס המליצה על הסדרי ראייה שרוב נטל הנסיעות נופלות על כתפיי. לאחר התערבות פקה"ס הארצית בנושא הורד במעט נטל הנסיעות מעל כתפיי אך עדיין רחוק מלהיות שוויוני. אם ילדתי פוגעת באופן מרושע וחסר פשרות בקשר ביני לבין ילדתי זה למעלה משנה. הגשתי לאחרונה בקשה לבזיון בית המשפט לאור ההפרות החוזרות של האם ובאופן הזוי השופטת ראתה לנכון לשנות את הסדרי הנסיעה לטובת האם ובכך היא סבורה היא תפסיק לפגוע בקשר ביני לביו ילדתי, אך ביקשה מהצדדים לנסות תחילה להגיע לכך בהסכמה.
הדגשתי לשופטת במהלך הדיון כי אין ביכולתי לבצע נסיעות נוספות גם כך יש פגיעה חד צדדית במקום עבודתי וזו רק על מנת לשמר את הקשר עם ילדתי ואין זה צודק לתת לאם "סוכריה" על כך שהיא מפרה את הסדרי הראייה וגם משקרת באופו גס לשופטת שאין ביכולתה לבצע את הנסיעות.
השופטת מעונינת לסיים את התיק ע"י כתבי סיכום ומבלי שהתנהל דיון הוכחות כלל.
מכיון שאני מודע לאן פני הדברים הולכים לנשוב אני שוקל לגשת למחוזי על האי הצדק המשווע נגדי. שאלתי היא האם פסיקה ללא דיון הוכחות הינו דבר קביל? שנית האם קיים תקדים בו אם שעברה באופן חד-צדדי למקום מגורים מרוחק ורוב נטל ההסעות יפול על כתפי האב? מהם ההליכים להגשת ערעור למחוזי ובאיזה הוצאה כספית מדובר (הגשת הערעור)? והאם אני יכול לייצג את עצמי (אין לי יותר כסף לממן מערכה משפטית זו ע"י עו"ד).
תודה!
אלי
לא ניתן "לדלג" על הוכחות. השופטת מנסה לקבל הסכמתך - אל תסכים!
יש תקדימים כאלו...
אולי אתה יכול להגיע ממקון אחר של תביע הלהפחתת מזונות בשל נטל הנסיעה שגובה ממך הוצאות כספיות, איבוד ימי עבודה וכו'....
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר