שלום רב, אני אמא חד הורית לילד בן 5 שראה את אביו בערך 10 פעמים מאז שנולד. מתוך בחירה שלי. האבא לא יציב, את המזונות אנחנו מקבלים מביטוח לאומי. כשהילד ביקש לראות את אביו הפגשתי בינהם..היה נחמד אבל הקטנצ'יק לא מעוניין לראותו שוב. לאחרונה נקלעתי למצב שאני צריכה עזרה- בפסק דין בנושא האבהות הוחלט שהמשמורת הבלעדית היא שלי. האם זה מספיק כדי שאקבל החלטות בנוגע לילד או כמו :טיסה לחו'ל, הופעה בטלוויזיה ועוד.. האם הוא צריך להחליט למרות שהמשמורת היא שלי בלבד? האם הוא צריך לחתום לי על אישורים למרות שאין לו שום חלק בחיי הילד? או האם מספיק המסמך של פסק הדין? אני אובדת עצות. הילד אמור להופיע יחד איתי בתכנית טלוויזיה בקרוב..האם האבא צריך לאשר את זה או שהמסמך מספיק?! חייבת תשובה ועצה. אני ממש רוטנת מכך שהוא צריך לקבל החלטה למרות שהוא לא פעיל בשום תחום בחיי הילד שלי.
חלי
יש עניינים שדי בהורה המשמורן לצורך קבלת החלטה כמו, הופעה בטלויזיה.
יש עניינים כמו : ניתוח או הוצאת דרכון שצריך את שני ההורים.
ניתן לפנות לביהמ"ש בכדי לדאוג שיהיה לך זכות החלטה בכל העניינים בשל הנסיבות המיוחדות שלך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר