שלום רב!
אני גבר בן 33 ויצאתי עם בחורה במשך כ חודש וחצי אחרי שהיא סיפרה שהיא מקבלת מחזור באופן סדיר נכון לתקופה שבא יצאנו היום כ חמישה חודשים אחרי שהתחלנו לצאת וכ שלושה חודשים שבבם לא שמעתי ממנה אפילו מילה אחת היא מתקשרת אליי ומודיעה כי היא בהריון בחודש חמישי והיא לא מוכנה לשמוע על הפסקת היריון כמו כן בפעם שקיימנו יחסים וקרתה התקלה היא אמרה לי שבבוקר שלמחרת היא שותה כדור פוסטינור וכנראה היא שיקרה .
הסברתי לה שאני לא מוכן נפשית לילד כרגע והיא אמרה לי שאני לא חייב להיות חלק מהענין בכלל מה החובות שיש עליי בעניין זה? בתודה מראש טל אמסלם
טל,
המצב הוא כזה
דבר ראשון, עובר להולדת הילד יש לגשת לעשות בדיקת רקמות. אם הילד אכן שלך אין מנוס יטילו עליך מזונות ושום סיפור עצוב ככל שיהיה לא יצילו אותך מכך.
אין לך דרך להכריח אותנ להפסיק את ההיריון
עו"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
חשוב להבין שבתי המשפט בארץ אינם מכירים בסוגיית "גניבת זרע" - ועל כן לאחר ביצוע בדיקת אבהות - תקבע אבהות שלך ומן הסתם כל החובות שחלים על אב יחולו עליך.
בברכה
עו"ד יצחק קרט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר