שלום
אני נמצאת כרגע בהליכי גישור לפני גירושין לאחר שבעלי עזב את הבית וכרגע הגעתי למצב שאני צריכה להחליט מה הצעד הבא שלי.האם לקבל ממנו הצעה מעליבה של 6000שח בחודש
אני עובדת ומרויחה 7000 בחודש ויש לנו 4 ילדים בגיל 4 10 16 18.
וצברנו 2 נכסים ביחד
רמת החיים שחיינו הייתה גבוהה ללא שום מחסור!!
בעלי היה מרויח כ 25000 שח+ שמזה חצי היה מקבל במזומן...
האם אני יכולה לקבל מזונות לפי רמת החיים הגבוהה שהורגלתי אלייה? ואיך מוכיחים זאת למרות
שהיה מקבל במזומן.....
בתודה מראש
דנה
דנה היי,
את מערבבת שני נושאים: האחד, הליך גישורי - בו אתם צריכים להתדיין ולהגיע לעמק השווה ואם לא הגעתם לעמק שווה אז מתחיל ההליך השני, המשפטי...
קשה לי מתוך הפרטים הבודדים אותם ציינת להחליט אם 6000 ש"ח זה מעט או הרבה, שעה שילד אחד הוא כמעט ביגר 18 והשני 16....
לגבי הוכחת רמת החיים הגבוהה - לעו"ד טוב ומנוסה , סוגייה זו אינה מהווה בעיה, יש דרכים ברורות להראות רמת חיים
עו"ד ומגשרת מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
כרגע אנחנו עדיין בגישור והוא מציע 6000שח ואני צריכה להחליט.
שאלה נוספת האם מזונות אישה הם עד הגירושיןבלבד והאם ישלי זכויות עתידיות כלשהן בעסק הפרטי שלו?
תודה
דנה
דנה
את שואלת שאלות חשובות אך לא ניתן לתת עליהן תשובה מבלי לקבל את כל האינפורמציה על חייכם, מה נצבר, יש מוניטין אישי ? עסקי?
אני מציעה לא לחתום על כלום טרם קבלת ייעוץ פרטני אצל עו"ד שיסביר לך ממקום שמגן עליך בלבד , מה מגיע לך ומה לא ורק אז עם הכלים שתקבלי תוכלי לקבל החלטות ממקום מושכל
בהצלחה
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
שלום דנה
ברשותך אני אבהיר נקודה מאוד חשובה.
בגדול בן הזוג השני רוכש זכויות בנכסי הקריירה של בן הזוג השני.
כל מקרה לגופו - לכן חשוב שתייעצי עם עורך דין שמבין בתחום.
מדובר על הרבה כסף ויתכן שתהייה זכאית לפיצוי על הפסד קריירה או מזונות שיקומיים - שלא נדבר על שווי המוניטין העסקי של העסק של בעלך.
שים לב גם לנושא מרוץ הסמכויות שיכול להיות לך לרעוץ.
בברכה
עו"ד יצחק קרט
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר