נשואים ארבע שנים יש לנו ילדה בת שנתיים עם עיכוב התפתחותי וכל הזמן חולה חומים ודלקות ריאות שלוש פעמים והחלטתי להישאר איתה בבית כי גם ככה אינני מצליחה להיות עקבית בעבודה כי היא כל הזמן חולה בעלי חושב בדיוק ההיפך שאני חייבת לעבוד המצב הכלכלי על הפנים ואין לי כסף לאכול מהמשכורת שלו בערך 6000 שקל הוא גם לא מקבל את העובדה שיש לה עיכוב ומסרב לדאוג לנו לאוכל ולבדיקות שחייבת לעשות ויפה שעה אחת קודם יש לנו רכוש משותף של הבית לפחות בוודאות שאלתי היא מה עלי לעשות כצעד ראשון?
האם אני חייבת עוד?
יש לו אוטו על שמו לפני הנישואין הילדה בהמלצת התפתחות הילד אמורה להכנס לגן טיפולי האם זה שאין לו כסף פוטר אותו מלשלם?
אנחנו חיים יחד לדאבוני הפני אותי למי שצריך בבקשה
תודה
תחילה עליך להגיש תביעת מזונות עבור הילדה ועבורך - בעלך יצטרך לשאת בנוסף למזונות ולמדור גם במחצית ההוצאות הרפואיות והחינוכיות עבור הילדה ובמחצית התשלום עבור הגן. לאחר מכן תכלי להתפנות לעניין הרכוש והגירושין. את יכולה לנסות לפנות ליחידה לסיוע משפטי בלשכת הרווחה בערייה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר