אני ידועה בציבור לגבר שלא רציתי יש לי בת ,בת 7 חודשים שהיא לא הבת שלו ..אבל הוא חושב שהיא שלו .. גם לא רשומה בתעודת זהות שלו אני פרודה ממנו מאז שילדתי ולא נותנת לו לראות את התינוקת .. עכשיו הוא פנה לבית המשפט ותבע אותי להסדרי ראייה וביקורים לתינוקת שהיא בעצם לא רשומה בתעודת זהות שלו !!!!! יש לציין שעברו 30 יום מאז שקיבלתי את כתה התביעה !
והאבא של התינוקות רוצה את התינוקת אבל לא יכול לרשום אותה עכשיו בתעודת זהות שלו הוא צריך עוד זמן בגלל ההורים שלו ..
ומצד שני אני מפחדת לגלות בכתב הגנה שהיא לא הבת שלו ?!!
מה אוכל לעשות במצב כזה ...?? פניתי לעורך דין והוא אומר שאני חייבת לגלולת שהיא לא הבת שלו .. אבל אני עוד חושבת שזה לא הזמן !!! כי ברגע שאני מגלה את האמת עליי לעזוב את הבית משום שתהיה עליי סכנה ... ואין לי לאן .... מה אוכל לעשות מבחינה משפטית כדי שהכל יסתדר ?!!!!!!!!!!!!!!!
רינה
אין תשובת פלא.
הוא הגיש תביעה ואת צריכה הגנה וההגנה הינה שהוא כלל אינו האב.
את יכולהל בקש אורכה לצורך הגשת כתב הגנה של עוד 30 יום אבל זהפחות או יות רמתחם הזמן בו את יכולה לשחק.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר