בשל אי יכולתי לחיות עם בעלי באותו בית, עזבתי את הבית ובעלי נשאר בבית עם 3 ילדנו (קטין ושני בגירים ). כעת מתברר לי שבגלל חוב מהלוואה שלקחתי בזמנו על שמי לפני שעזבתי ולצורכי מחית בני הבית, נפתח תיק הוצל"פ והוצא צו מאסר נגדי. אין ביכולתי לשלם את החוב כרגע אנני עובדת והדרך היחידה היא לשלם את החוב זה מלמכור את הביית, הבעיה שבעלי אינו משתף אתי פעולה ומתנגד למכור ואין עם מי לדבר. לא חשובה לי משמורת הילדים וכן לא מעונינת במזונות כל שאני רוצה זה לפתוח דף חדש , ללא חובות ועם כסף למחיתי. הבנתי שעלי להגיש בקשה לפירוק שיתוף בדירת המגורים , אבל השאלה שלי היא מה עלי לעשות כדי שהחוב יוכר גם כחוב של בעלי וירד מעלות מכירת הדירה לפני חלוקת היתרה בננו? והאם תהיה לי בעיה בתביעה כזאת בגלל התיק בהוצל"פ? האם הבנק הנושה יכול להתנגד או לדרוש להצטרף?
שרון שלום,
אני מציע לך להגיש ת. לפירוק שיתוף ששם בית המשפט ידון בכל הפרמטרים הרכושיים שלכם כולל כספים, הלוואות וחובות.
ובמקביל לפתוח תיק לגירושין בבית הדין הרבני.
לדעתי, זו הדרך המהירה ביותר בה תוכלי לחזור חזרה לחיים.
בברכה, עו"ד ומגשר יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר