שלום,
בעוד כשנה בתו של בעלי אמורה לחגוג בת מצווה, גרושתו רוצה לארגן לה אירוע מפואר
וכבר דיברה עם בעלי שהיא הולכת לחייב אותו במחצית סכום האירוע
האם גרוש יכול להיות מחוייב בתשלום עבור אירוע (בת מצווה) שמאורגן ע"י גרושתו ובן זוגה?
והאם השתתפותו בתור אורח מחייבת לגבי הוצאות האירוע?
בעלי טוען שאין זה מעניינו ואינו יכול להיות מחוייב
ניקול,
הכול תלוי בנוסח פסק הדין או הסכם הגירושין שבין הצדדים.אם רשום שם, ואני מכירה הסכמים רבים שרשום, שאירועים כאלו יעשו חצי חצי הוא בבעיה .
אולי כדאי לו להגיש צו מניעה לבית המשפט ן בכדי למנוע אירוע גדול ויקר ,שיהיה לו מעט שליטה על העניינים.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
בהסכם לא כתוב כלום על ארועים,או בת מצווה וכו'.לא מוזכר משהו כזה ולא חצי חצי.
השאלה אם גרושתו מארגנת לבד והוא לא רוצה להשתתף בהוצאות,ולא רוצה לחגוג את הארוע עם גרושתו אלא לקחת את הילדה לחו"ל כמתנה. והילדה מבקשת שיגיע לארוע השאלה האם כאורח.ועצם העובדה שהגיע ולו לזמן קצר,היא יכולה לנסות לחייבו בהוצאות?הכוונה שהיא מסוגלת להגיד שיש תמונות והוא נכח בארוע ולכן צריך להשתתף בהוצאות.כשבעצם הוא לא סגר כלום עם אף אחד מהספקים של הארוע ולא סגר כלום איתה ובחוזה לא רשום כלום על כך.האם היא יכולה לתבוע על כזה דבר אחכ בטענה שיש הוכחה כמו תמונה וכאלה שאכן היה בארוע ולכן רק מעצם נוכחותו משתמע שהיה ולכן יכולים לחייב אותו?
ואם תעשה בלגן ותנסה לתבוע אחכ ותגיד סתם שהבטיח לה שישלם חצי חצי למרות שלא הבטיח דבר אבל היא תוכיח מתמונה אחת שהיה בארוע,ולכן הוא היה בחגיגה וחגג יחד ותנסה לחייב אותו,האם יש סיכוי ולו הקטן שתצליח?
מקווה שניסחתי נכון את השאלה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר