כתוב בפסה"ד "הסכומים יהיו צמודים ונושא ריבית כחוק מיום שהועברו ועד יום העברתם בפועל לתובעת.
במסגרת כינוס כשאני רכשתי את חלקו של בעלי בדירה, קיזזו את הסכום הזה ראשון -בחוזה-על מנת לעצור את הריביות וההצמדות, זאת מלפני 8 חודשים, ועדיין לא נסתיים הכינוס.
שאלתי היא האם זה נחשב תשלום בפועל, או שהיה עליהם להעביר לי את התשלום ללא קשר לכינוס, והאם יש לי זכות לדרוש זאת לאחר החתימה על החוזה.
לצערי עוה"ד של בעלי היא גם הכונסת. בחסות החוק היא עושה בי מה שהיא רוצה. אני פשוט מיואשת.
על ידי. כך הם עשו לגבי המשכנתא, ולגבי הזכויות שלי. פשוט עקפו את פסה"ד. השופטת לטובתם בכל מה שיעשו לי-אנא תגידו לי מה ניתן לעשות?.
אני פשוט קורסת כלכלית, לאן ניתן לפנות?. האם אפשר להתלונן על שופטת שמתעללת בזדון בי-והסיבה ידועה לי-ולא באשתי.
השופטת עברה על החוק בנוכחות שני עו"ד ובנוכחותי, מאז אני סובלת.
אפרת,
ממש לא מקובל עלי שעו"ד עושה מה שבא לה ,אם זה אכן נכון, במסגרת כינוס.
אם את סבורה שהיא אינה פועלת כדין את רשאית לפנות לביהמ"ש למנות כונס אובייקטיבי שלישי שלא שקור למי מהצדדים.
משאלתך לא הבנתי מה השאלה - מצטערת.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר