אני בהליכי גירושין כמעט שנתיים.קבעו לנו מזונות ברבני ללא שום דיון ללא שום הצגת מסמכים ממש עשו אנדנדינו..וקבעו לי על 2 ילדים קטיני קטינים 3000 שח'. יש לציין כי האבא עובד מדינה משתכר ב10000 שח' יש לו עוד 2 ילדים שהוא משלם עבורם 1800 שח' ואני עצמאית משתכרת בכ-3500 שח' . לאבא יש בית בבעלותו(לפני הנישואים) ואילו אני גרה בשכירות עם הילדים .עירערנו על המזונות שנקבעו ככה סתם ללא כל עיון בצרכים שלי ושל ילדיי לבית הדין הגדול . זה מחכה לתשובה שמה כבר 5 חודשים . לאחרונה גיליתי כי האבא קנה אוטו מפואר חדש שיפץ את ביתו ואף חילק אותו ל2 מה שאומר שעולה המון כסף לעשות את זה,נסע לחו"ל 4 פעמים בשנתיים ואף עובד בשחור בסכוך לערך של 5000 בחודש. הוא לא עוזר לי בכלום מעבר ל3000 שפסק בית הדין ואף שהילדים אצלו באמצע שבוע לא נותן להם לאכול וגם בגדים אין אצלו, כלום ! טוען שאני אמורה לדאוג להכול אני מקבלת מזונות. אני נמצאת במצב כלכלי רעוע לאט לאט נגמר לי כל הכסף אני טובעת בהלוואות ואין לי איך לשלם את התשלומים של הבית הגנים של הילדים והשכירות שבעל הבית מעלה לי אותה עוד חודשיים .
חברה אמרה לי להכין את התשתית לתביעה הגדלת מזונות ולשכור חוקר פרטי שיצלם את האבא מבזבז כספים וחי כמו מלך לעומת טענותיו בבית הדין כי אין לו מה לאכול .
האם אתם ממליצים לי לשכור חוקר פרטי על מנת להוכיח את הרכב המפואר הדירה המחולקת ,הנסיעות לחו"ל העבודה השחורה וכו'???? (כי אין לי כסף אצטרך לקחת הלוואה בשביל זה ..האם כדאי ??)
וגם לצלם אותו עם החברה שלו מזה שנתיים כי עזב אותי ועבר אליה ואני תובעת כתובה...
עד שבית הדין הגדול יחליט בעינייננו האם יש מה לעשות על המזונות ילדים ?
טוב היה באם הית שוכרת חוקר פרטי ומוסיפה ראיות לבית הדין הרבני הגדול או בשלב מאוחר יותר לתביעה להגדלת מזונות.
האם נקבע כי על האב לשאת במחצית ההוצאות הלימודיות והרפואיות החריגות ? באם לא ניתן לבקש זאת כבר מבית הדין הרבני שנתן את פסק הדין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
העו"ד שלי טוען כי אי אפשר לבקש כלום מבית הדין הרבני לעניין המזונות מכוון שעירערנו לבית הדין הגדול ועכשיו אין לפנות לרבני בת"א . האם זה נכון ??...הפסיקה של המזונות לא כוללת השתתפות בחינוך והוצאות חריגות. ועוד האבא מקבל מהעבודה שלו תוספת חינוך על הילדה הקטנה כ406 שח' כל חודש...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר