שלום רב,
אבקש את הסיוע שלכם כיצד עליי להמודד עם שכר טירחה של 45000 שקלים
בטיפול בתיק של גירושים שהסתיים תוך 2 דיונים ופעמיים ליווי ברבנות ללא התערבות, ו-5 מפגשים בכדי לכתוב כתב תביעה נגדית מאחר והגרוש שלי עזב את הבית ובכתב תביעה שלו נראה היה שהולך להיות משפט ארוך ולא כך היה
מעבר לכך שאהייתי מבוהלת ולא הבנתי מה קורה העורך הדין גם חשב שיהיה תיק מורכב ולא כך היה כעת עליי לשלם משכנתא לבד+ילד נכה עם כל ההוצאות הקרוחות בכך מקרה זה גורם לי למורת רוח ואכזבה מכיוון שהעורך-הדין בעצמו היה צריך לפנות אליי בכדי להכזיר לי לפחות מחצית מהסכום אותו אני משלמת בתשלומים שמאוד קשה לי לעמוד בהם,פניתי אליו והסברתי את דבריי והוא טרם השיב לי תשובה אך גם לא נראה לפי שיחתי אתיו כי הוא מבין את חומרת מעשיו או או שום נכונות להחזיר לי את הכסף. מה עליי לעשות אין ברצוני לתבוע או להגיע למצב לא נעים אני מבקשת שתייעצו לי בכדי שנגיע לפתרון הולם.
וכמה לדעתכם עליי לשלם לפי מה שכתבתי לכם על עבודתו בתיק
תודה מראש
אמא
אנא אל תפרסמו את שמי או את כתובת המייל שלי.
אמא,
אם חתמת על הסכם שכר טרחה את מחוייבת לו.
לפעמים תיק מתנהל משך זמן ארוך ולעיתים קצר. האם היית מוכנה לשלם יותר לו התיק היה מתנהל במשך שנה שלמה - 10 דיונים?
קובעים הסכם - ויש לעמוד בו.
אין ממש מה לעשות.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר