אישתי הגישה 2 תביעות בענייני משפחה שטרם הגיעו אליי ועזבה את הבית ועברה לגור בשכירות משותפת עם הוריה בעיר אחרת.
היא מסרבת שאקח את הילדה ללא נוכחותה ואף מאשרת לי בקושי לבקרה רק בגינה שליד ביתה וכמובן יחד איתה בלבד.
אין בעיה מיוחדת אצלי ואני אדם נורמטיבי ושקט ואין לה סיבה להתנהגותה וטענתה היא שהילדה קטנה וצריכה את אימא.
אני מודע לבעיה שעדיין לא היתה פסיקה ולא שום דיון כך שאין חוקים כרגע אבל אינני מבין איך אפשרי שאמא יכולה לעשות כרצונה עם בתה כאילו היא רק שלה.
שאלתי איליכם: האם אוכל לקחת את הילדה על מנת שגם הורי המבוגרים יוכלו לראותה ולבד ללא אשתי לאחר הסדרי הראייה שיהיו על פי חוק? אם לא מאיזה גיל אוכל לקחת את בתי לכמה שעות לבד מחוץ לעיר מגוריה? ומה אפשרי לעשות כרגע טרם הפסיקה?
תודה מראש,
תום
תום שלום
אתה יכול להגיש תביעה להסדרי ראיה .עליך לדעת כי בגיל כה קטן קיימת בעיה לקבל את הילדה לידך ללא האם.
בהצלחה
בתיה אשורי, עו"ד
משרדנו מתמחה בדיני משפחה, ירושה ומקרקעין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
תום אל תראה תמים
אין לי ספק שאישה עם תינוקת בת 4 חודשים לא מתקפלת ועוזבת לבית הוריה בלי כל רקע
לכן חשוב שתצמד לעובדות
יש חזקת הגיל הרך אנחנו חיים במדינת ישראל ויש כאן חוק!!!!
החוק לא שונה ולא נראה כי ישונה בקרוב.
מדובר בתינוקת קטנטנה שצריכה את אמה לידה תמיד!!!! הדבר היחיד שהסדרי הראיה אולי יקנו לך זה
מפגש של שעה פעם או פעמיים בשבוע בנוכחות אמה של הקטינה.
קשה לי שלא להגיב כי זה מקומם אותי בכל פעם מחדש שאני נישאל גם ע"י הקרובים אלי בשאלה: מה עשית שהיא עזבה?
מדובר בסיפור מורכב של הכרות מאוד קצרה עם אישתי ואולי בעתיד אפרט כאן על מנת שאחרים ילמדו ויפיקו לקחים מכך אך אומר בגדול שטענותיה של אישתי אינם מצדיקים פרידה כלל ואף יותר מכך כל זוג נורמאלי היה מדבר ופותר בשיחה אחת.
כרגע לא כדאי שאחשף ואפרט.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר