שלום. בעלי הינו נכה המרותק לכיסא גלגלים .( לאחר תאונת בית קשה ). מאז שחרורו ממוסדות השיקום, טיפלתי בו במסירות במשך כל אותן שנים ( כ- 17 שנה), תוך שאני מגדלת לבד את ילדינו וכן עובדת במישרה חלקית ומכאן הכנסתי הנמוכה. אנו חייינו מקיצבאות הביטוח הלאומי+ פנסיה ממקום עבודתו וכן ממשכורתי. ( הכנסות מביטוח לאומי היו גבוהות ביותר). לפני כשנה הועזב בעלי הצעיר לבית אבות וזאת בגלל משפחתו אשר התערבה בחיינו וגרמה לפירוקה של משפחתי. מאז שבעלי עזב נותרתי לבד עם שני ילדינו ( הבן- חייל והבת סטודנטית בת 25) תוך שאני מגדלת ומפרנסת אותם ממשכורתי הנמוכה, ללא תמיכה כלכלית מצד בעלי .פניתי לביטוח לאומי לקבלת קיצבה ונאמר לי שלא מגיע לי דבר.
ברצוני לציין שכל השנים עבדתי במישרה חלקית על מנת לטפל בבעלי אשר הינו נכה קשה ועתה נותרתי עם שני ילדים שזקוקים לטיפולים פסיכולוגיים והוצאות נלוות אחרות ואין ביכולתי לממן זאת . מצבי הכלכלי קשה ביותר. האם בהתחשב בעבר, האם אני זכאית לדמי מזונות אישה( למרות שילדי בגירים).
בתודה.
אלמונית,
אכן מגיעים לך מזונות אישה.
למרות שכל השנים את פרנסת , תוכלי, לעניות דעתי, לקבל פסיקת מזונות עבורך כהשלמה להכנסתך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר