שלום, בני בן 3 וחצי, אני ואביו התגרשנו קרוב ללידתו של הבן והאב לא לקח חלק בגידול הבן. התקיימו הסדרי ראיה מוגבלים (פעם בשבוע) במשך כשנה ואז האב החליט להתנתק לטענתו עקב מצב כלכלי קשה(לא ברור לי בכלל מה הקשר). עכשיו לאחר נתק של כ9 חודשים הוא שוב נזכר בילד ורוצה לראות אותו. יש לי סיכסוך קשה עם פקידת הסעד שתמכה באב מהיום הראשון של הקשר שלה איתו ותמיד הלכה נגדי בכל מקרה. ניסיתי להתלונן עליה אך הכל היה לשווא- אף אחד לא תמך בי והאמין כי היא פועלת לטובת האב ולא לטובת הילד. מה אני יכולה לעשות עכשיו על מנת להגן על הילד שלי שלא מכיר כלל את אביו וחושש ממנו?(היו איומים מצידו בעבר עליי ועל בני) איך אני יכולה להבטיח שהוא לא יפגע עקב ביטולי פגישות רבים שהיו לפני הניתוק האחרון מהאב, אשר אני חוששת שיחזרו שוב??? אני מרגישה חוסר אונים ושלא מקשיבים לי ולא מתחשבים בצרכי הילד המתוק שלי.
האם אני יכולה לבקש דיון בבית המשפט לענייני משפחה עקב אי הסכמתי לתסקיר אשר יוגש השבוע ע"י פק' הסעד?אודה על עצה בהקדם.
עומרית,
ראשית, אני מקווה שאת מיוצגת כי להתנגד לתסקיר , ולהצליח בהתנגדות, הנו תהליך שדורש ליויי צמוד של עו"ד.
אין פעולה אחת שעליך לעשות אלא זו סדרת פעולות, שתתאים לך ספציפית ושתינתן לך באופן אישי....
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר