שלום
בעקבות מריבה עם בעלי הוא החליט "להוריד מסך"והוא ברוגז איתי מעל שבועיים. מכוון שאין בינינו שום תקשורת אז הוא החליט להתגרש. אין לנו נכסים משותפים אנחנו גרים בשכירות יש לנו 2 ילדים מתחת לגיל 4 . הוא מתעלל בי נפשית בבית הוא מבלה כל לילה לפעמים גם לא ישן בבית בא הולך כאילו זה בית מלון. הוא שובר אותי ואני רוצה לסיים את זה כבר. אני לא מעוניינת לקחת עו"ד מכוון שאין לי הרבה מה לקבל ממנו.
השאלה היא מה האפשרויות שלי לעשות איתו הסכם מבלי שירמה אותי? הוא לא מוכן ללכת למגשר ולא לעו"ד (יחד כדי לנסח חוזה ).והאם להתחיל בפתיחת תיק קודם? ואיפה ? ברבנות?הסכמנו שמגיע מזונות לילדים 3000 שח' וזהו . מה עוד מגיע לי ? אנחנו נשואים 4 וחצי שנים .ודרך אגב הוא רוצה להכניס לחוזה סעיף המחייב אותי בעתיד לא לתבוע אותו בשם הילדים (הוא בעל ניסיון התגרש לפני 10 שנים)האם הוא יכול לדרוש דבר כזה?
תודה
מיכלי היי,
שאלת את שאלת מיליון הדולר שעליה אני יכולה לתת הרצאה במשך שעה לפחות...
אבל.. ראשית את חייבת לקבל ייעוץ מעו"ד מוסמך בענייני משפחה - לכי אפילו לגופים כמו נעמ"ת או ויצ"ו שנותנים ייעוץ חינם לנשים.
אח"כ תהיי חיייבת, להערכתי להגיש תביעת מזונות ומשמורת לגבי ילדיך.
ולא הוא לא יכול לחייב אותך להכניס את המשפט האחרון שרשמת..
עו"ד ומגשרת מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
מיכל יקירתי, זה שהוא לא מעוניין ללכת לעו"ד/מגשר זה רק אומר שכנראה שיש לו מה להפסיד!
את תמיד יכולה (ואני ממליץ) לערוך איתו כתב הסכמות ששניכם תנסחו ותתני לו לחתום עליו, אח"כ תבקשי יום יומיים "לעקל" ותקפצי עם ההסכם לעו"ד שייתן לך חוות דעת ונקודות למחשבה...
על פניו נראה שאת יכולה לקבל יותר מבחינה של תמיכה כספית בילדים אך מן הראוי שתקבלי ייעוץ קצת יותר מעמיק.
ואחרון אחרון חביב, את יכולה להוסיף סעיף כזה לחוזה אך דעי לך שלא תהיה לו משמעות משפטית.
בברכה,
עו"ד ומגשר יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
מיכל שלום
נא צרי איתי קשר במייל.
אשמח לסייע לך בנושא.
בברכה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר