יואב שלם. ראשית תודה. אני די המומה- על 5 ילדים 5000 ש"ח?ומה על מדור? זה כולל? הו הגיש תביעה (טריק) לשלום בית. מה יקרה אם אומר בבי"ד שזה מה שאני רוצה. הוא הרי לא מעוניין בזה. האם אוכל לבקש כתובה?יש בזה ענין בכלל? אני מבינה שהחובות/הלואות אחרות חובה להתחלק. או שיש מצב שגל עוד לא נבקש זאת בימ"ש לא יגע בזה אלא רק במזונות?בקיצור- האם כדאי ללכת על הכל או מיוזמתי רק ל המזונות , אח"כ לתביעה שהוא הגיש בבי"ד ואז להמשיך?
היי עינת,
שאלתך לגבי ה- 5000 ש"ח למזונות תלויה במספר פרמטרים ורק אחרי שיחה מעמיקה יותר אוכל לומר לך את דעתי.
חוץ מזה שלא יהיה נכון מצידי לייעץ לך מה לעשות עם התביעה שלו לשלום בית כי כידוע הוא הגיש אותה כטקטיקה וככזו היא דינמית ויכולה להועיל במקרים מסויימים ולהזיק במקרים אחרים...
לעניין הכתובה, וודאי שאת יכולה לתבוע כתובה בביה"ד הרבני אך את צריכה לספק עילה לגירושין.
בנושא חובות/הלוואות, אם קיימת תביעה בבית משפט אז בימ"ש יצתרך לטפל בזה ואם לא אז אין סמכות לביהמ"ש לדון בחלוקת הרכוש.
לשאלתך האחרונה, אנחנו שוב נוגעים בעניינים של טקטיקה, אני צריך לשבת איתך על מכלול האלמנטים כדי לתת לך תשובה שאוכל גם לעמוד מאחוריה.
בברכה,
עו"ד ומגשר יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר