אני כרגע נשוי/פרוד יש לנו ילדה אחת נשואה, במשך שנים נתגלעו מריבות שחייבו גירושין אך לא נסתיעו,בד"כ מיוזמתי ,מאחר ומשרדי בחדר צדדי בבית החליטה לפתע אשתי שאינה מוכנה שהמשרד יהיהצמוד לבית ראוי לציין שקימות 3 כניסות נפרדות כניסה אחת ממני לבית ,כניסה שניה ממשרד הפקידה (מכולה) כניסה שלישית בניסה ראשית חיצונית נפרדת מחוץ למשרד(הפקידה מזכירה אינה יושבת איתי אלא במשרד צמוד למשרדי שאינו קשור לבית )אשתי הפעילה עלי לחץ מכוער לעזוב את המשרד העברתי את המשרד לבית אמי שנמצאת בבית אבות פתחתי תיק גירושין והיא מסרבת לחתום, אני מרגיש שמיציתי את חיי הנישואין ,אשתי שפעלה כמכבש לאחר שפתחתי את התיק החלה לחשוש ומשתדלת , הבעיה היא שאני לא מעונין יותר כי נפגעתי קשות מהתנהלותה של אשתי,איך ניתן לפרק בצורה חלקה את החבילה
ניתן להתחיל בתביעה לפירוק שיתוף בבית ובנכסים ובתביעה רכושית (חלוקת הרכוש - חובות וזכויות) זאת ניתן לבצע אף טרם הגירושין בפועל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר