04/08/2011 בת זוגתי ניפטרה מיליפני 3 שנים ..מאז ילדיי נימצאים בפנימיה..ביטוח לאומי לא מוכן להכיר בנו כמישפחה חד הורית ..ולא מוכן לשלם שאירים לי וילדיי ..או לחלופין נאמר לי בעלפה שהם מוכנים לשלם לילדיי שאירים אבל יורידו להם את זמן שאותם בפנימיה..האים ביגלל שהילדים שלי בפנימיה אנו מפסידים את חלק מהזכויות שלנו בביטוח לאומי יש לציין שאני זה שדואג לכול מחסורם..בבית יש לכול ילד את החדר שלו והארון שלא ומחשב וטלויזיה בניפרד..האים ביגלל שהם בפנימיה אני ניקרה יחיד ולא מוכנים להכיר בי בתור אב חד הורי לישתי ילדים ולא מוכנים להכיר בי בתור ידוע בציבור לבת זוגתי אם ילדיי זל אים לא חיינו ביחד אז אך נולדו לנו ילדים ..?
2לאחר מאמצים רבים שולמו לי קיצבת הילדים עבור שנתיים בילבד שנה שלישית לא שולמה....ולאחר ששולמו הקיצבת ילדים....אי נילקחה בתענה שאני חייב להם כסף..חוב שעף פעם לא אמרו לי עלב...ולתענתי אני לא חייב להם...האים מותר לקחת כסף של קיצבת ילדים[לעקל] וגם יש לי קבלות ואישורים ששילמתי את מה שהם דורשים...אבל הם לא מוכנים להכיר בקבלות האלה נאמר לי בעלפה...
3 מה הזכויות שמגיע לי ולילדיי הקטינים במשך 3 שנים האחרונות מיזמן שאימא של ילדיי ובת זוגתי ניפטרה מישנת 2008 לציין שהיום אני לא עובד ונימצה 24 שעות עים ילדיי הקטינים ואני לא יכול להשאיר אותם בבית לבד
האמת זה נשמע לי מקרה קלאסי לתכנית כלבוטק או אורלי וגיא....
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
נו אז מה אני אמור לעשות..או לאן אני יכול ליפנות בשביל לקבל עזרה...יש לי סיכוי בכלל בטביעות נגד ביטוח לאומי וגם מה אומר החוק לגבי זה שהילדים שלי בפנימיה האים אני ניקרה יחיד ביגלל שהם בפנימיה או שאנו ניקראים מישפחה חד הורית...האים מגיע לילדיי הקטנים עזרה על זה שהם יתומים מאימא כבר 3 שנים הבן יתום מאמא מגיל 6 והבת מגיל 8
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר