רוב המשפטים כבר מאחורי (נותרה תביעת מדור שעומדת על הפרק לאחר פירוק השיתוף). אני ניצבבפני שופטת שעויינת אותי באופן כמעט גלוי. היא כינתה אותי במהלך הדיונים (15 דקות דיון) "הבנקאי" ומבחינתה אני כספומט מהלך שיש להעניש אותו. מיותר לציין שכל פסיקה הסתיימה בהוצאות כבדות עלי (אפילו אם יצאתי צודק במרבית הדברים). הגשתי ערעור על החלטת רשם - פסקה נגדי בלי לקרוא, טענה שעיקרי הערעור לא הגיעו אליה (יש לי חותמת נתקבל) וכמובן הוצאות נוספות... הכל החל מזה שהעזתי לערער על החלטת מזונות זמניים שלה. אינני יודע מה עוד ניתן לעשות (עו"ד של האישה הוא מקושר בעבותות למערכת...). אני משלם מזונות אסטרונומיים (כשהאישה מרוויחה בדיוק כמוני), והחלטות השופטת פשוט חיסלו אותי כלכלית (6100 שקלים לחודש ל-2 ילדים לפני מדור +הוצ' חריגות שהשופטת אישרה, ובכלל המשמורת היא משותפת). אין לי כבר כל אמון במערכת המשפט - היא מסוגלת להאשים אותי גם ברצח ארלוזורוב. מה עוד ניתן לעשות חוץ מלערער למחוזי (לא מאמין בהם יותר).
לאובד העצות
לצערי אין מה לעשות אלא לערער על ההחלטות לבית המשפט המחוזי ! לא ניתן להחליף שופט
בהצלחה
בתיה אשורי, עו"ד ומגשרת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר