חתני יזם פירוק הבית והנישואין, היו דיונים בבית משפט אך טרם הסתיים ההליך, לצערי הרב אני נאלצת לתמוך בבתי ובנכדי כי האבא מסרב להשתתף כמעט בכל מה שנדרש, השופטת לא התייחסה בדיונים לכל מה שנאמר לה ופסקה מזונות לא הגיוניים למרות שהוגש לשופטת כל הפירוט לגבי הכנסותיו של חתני ואורח חייו הבזבזניים, עתידי הכלכלי והחסכונותי הולכים לתמיכה בבת ובנכדים, אני חושבת שאין זה מתפקיד גימלאית בת 70 לפרנס את הילדים הקטנים שהאבא זונח, מעדיף לבלות ולא לתת להם אפילו לא דמי כיס של 20 ש"ח בשבוע בעודו מבלה ומכייף ללא גבול, הוא בדרכו צוחק על בית המשפט ופסיקותיו ואני "אוכלת" אותה ובגדול, מי ידאג לי בעתיד אם כל מה שחסכתי הולך לתמיכה בנכדים?
שאלתי היא האם אני יכולה לתבוע אותו על העוול שנגרם לי ועוד ייגרם לי בעתיד?
והאם אני יכולה לקבל עזרה משפטית וממי.. תודה - סרינה
שלום לך סרינה,
באם האב לא משלם את המזונות הזמניים יש לפעול לאכיפת ההחלטה וגביית המזונות, בכדי שלא תיאלצי להוציא כספים.
פנו לפגישת יעוץ אצל עו"ד בדיני משפחה בכדי שניתן יהיה ללמוד את המקרה לפרטיו ולנוט בהליך המשפטי המתאים.
בברכה,
עו"ד אתי שקד
דיני משפחה וירושה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר