אני והפרוד קיימו הסכם עם עורכות דין הוסכם בתחילתו שתהייה משמורת משותפת וכל ילד (שני ילדים 4 ו-6) 1000 ש"ח (משכורתו 6000 ושלי 7500)
אולם ישנם שינויים הבן לא מוכן לבוא אלי והוחלט על משמורת בלעדית של הפרוד לבן ולי משמורת בלעדית לבת עם הסדרי ראייה,
העורכת דין שלי המליצה לי להשאיר את ה-1000 ש"ח מזונות, לדעתי כל המהלך לרוי בחסר, מה הסכום המינימלי למשכורותו לילד?
שלום לך אישה,
מזונות ילדים נקבעים קודם כל בהתאם לצורכיהם בפועל, רק לאחר מכן בודקים מהי הכנסת ההורים. אב ללדים עד גיל 6 מחוייב לשאת במלוא צורכיהם ההכרחיים, כאשר בתי המשפט מגידירים מינימום מזונות בסך שנע בין 1,250 ש"ח ל 1,350 ש"ח לילד ולזה מוסיפים את החלק היחסי של הילד בעלות הדיור כמו גם מחצית מהוצאות החינוך ומחצית מהוצאות רפואיות חריגות. בכדי לדעת האם ההסכם שלך סביר, יש צורך לדעת כל העבדות וכמו כן לקרוא את ההסכם בעיון. באפשרותך לפנות ליעוץ אצל עו"ד לדיני משפחה לקבלת חוות דעת משפטית בעניינך. כמו כן, שימי לב שכל שינוי צריך לביות בכתב ולקבל את אישור בית המשפט בכדי שיהיה לו תוקף מחייב.
בברכה,
עו"ד אתי שקד
דיני משפחה וירושה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר