שלום רב, זו פעם ראשונה שלי פה ואני כותבת בהתרגשות ופחד בו זמנית למרות שאומרים לי שאין לי מה לדאוג אך בכל זאת אתייעץ איתכם. לי ולבעלי היה דיון ברבנות ראשוני שלא הגעתי אליו עקב זה שהילדים היו חולים, בכל אופן הוא הגיע לשם וסיפר לדיינים שנכון שהילדים חולים אך המאהב שלי הוא זה שאיתם בבית ואני בעבודה ראשית הוא לא המאהב שלי הוא הגבר שאני חיה איתו בשנה וחצי האחרונות וההיתי פרודה מבעלי אך זה מה שהוא ציין שם , נקבע לנו מועד חדש מה אמור לקרות שם ,חשוב שתדעו שכן הגענו אני והפרוד שלי להסכם בנינו בלבד על נושא המזונות והביקורים,האם משהו יכול להיפגע כעת מכך, מה אני אמורה לומר לרבנות להכחיש זאת או פשוט לבוא ולומר שהוא הגבר הזה הוא עוזר לי עם הילדים הוא ידיד טוב ולא מעבר לזה.
נא עזרו לי בבקשה אני ממש בלחץ מטורף מכך,מחר הדיון.תודה
אילור,
נראה לי קצת קשה לתת את כל התורה לגבי התנהלות עדינה כמו שאת מתארת און ליין...
בעקרון להסתיר התנהלות שמתנהלת כבר שנה וחצי לעיני כול ואולי עשו לך חקירה פרטית , ולצאת שקרנית - נראה לי לא נכון.
יחד עם זאת, להודות , ימנע ממך בעתיד להינשא לבן זוגך הנוכחי כי תהיי אסורה לבעלך ולבועלך...
צריך ללכת בין הטיפות ואת זה אין סיכוי להסביר און ליין, אלו הם סודות מקצועיים
בהצלחה
מיכל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
מיכל ראשית כל
מודה לך אני על תשובתך וכמו כן אין לי שום בעיה לא להתחתן עם בן-זוגי הנוכחי הדבר היחידי שאני לא רוצה שייפגע אלו המזונות לילדיי.
אנחנו חתמנו על הסכם על מזונות וביקורים ועל כך אין עוררין.
מזונות הילדים לא יפגעו!!!
רק כתובתך וכבודך
מיכל
לא מספיק לומר שאת נמצאת עם משהו אחר, הוא צריך גם להוכיח את זה וזו כבר מלאכה קשה מאוד מאחר שהגמרא דורשת במקרה כזה "מקחול בשפורפרת" ואת בטח מבינה את הכוונה.
אם הסכמת להתדיין בבית הדין הרבני על מזונות אז ללא קשר סביר להניח שתזכי למזונות נמוכים עבור ילדייך בכל מקרה.
ראי תשובתי אלייך בהמשך.
בברכה,
עו"ד ומגשר יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
זו כן האמת אני כן חיה עם מישהו כבר כשנה אך זה סיפור שהוא זה שהכניס את הגבר הזה לביתנו,איך אפשר לשוחח איתך עוד הערב בנייד.
תודה מראש
אני לא דנה איתו על המזונות אנו רק רוצים את הגט מהרבנות כיון שכל הסיכומים בנינו הן על הביקורים והן על מזונות הילדים סוכמנו בנינו ללא בעיות.
אילור,
את יכולה למצוא אותי באתר ברשימת עורכי הדין ...
בברכה,
עו"ד ומגשר יואב תם
אים זה נכון או לא ,גם אים בעלך יראה אותך באמצא אקט(זנייה תחת בעלך) לא רצוי מבחינתו תכחישי אל תודי בפניו לעולם בדרך כלל הזכרים מוכנים לבלוע הכל רק שלא תודי כי שכבת עים מישו אחר (אגב ממש לא חשוב אים את פרודה)מבחינת הרבנות והחוק את עדיין נשואה)אל תהיי נחמדה אל "בעלך" היי חכמה
איך אני יכולה להכחיש זאת? כיון שהיתה תקופה של כמה חודשים שהוא היה חי בבית איתי ועם החבר שלי כי הוא לא רצה לעזוב ואז הוא החליט שהוא עוזב, הוא לא ראה אותנו מעולם מתחבקים או מתנשקים.האם אני יכולה לשקר בדבר כזה? מה יכול לקרות באם יתגלה השקר.נא עזרתך אני נואשת ברמות מטורפות
כך מחנכת כל אם פולניה את ביתה הכוח הפיסי והכלכלי אצל ה-X שלך נכון תישתמשי במוח הנשי שלך ואל תיתני שום אינפורמציה שבה את "דופקת " את עצמך
אילור שלום,
ראשית, אין לך ממה לחשוש.
עכשיו חשוב לדעת מהו הדיון שיש לך מחר, על מה מתקיים דיון? מי הגיש את התביעה/בקשה שבעקבותיה יש דיון?
אם הגעתם רק כדי לאשר את ההסכם ולהתגרש אז אין בעיה פשוט תעשו זאת וכל נושא החברים שלך לא רלוונטי, ואם זה דיון על משהו אחר את צריכה לקבל ייעוץ.
בברכה,
עו"ד ומגשר יואב תם
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר