שלום !
אחי השתלט על הורי הזקנים והחולים מאד וניצל את מצבם כדי לגזול מהם כספים ונכסים. הייתי צריכה לתבוע אפוטרופוס דרך ביהמש,' אבל אחי הצליח להסית ולשכנע את הורי נגדי ולא הצלחתי בכך. הגענו להסכם פשרה שהוא חייב להעביר לי דוחות כל שלושה חודשים, ושתהיה שקיפות מלאה על כל ההוצאות של הורי.הועבר דוח אחד בלבד לפני חצי שנה. לצערי גם חתמתי על ויתור כספים שהוא גנב מנכס שמכר שהיה אמור להיות חצי שלי. ההסכם קבל תוקף של פסק דין שאסור לו למכור את שאר הנכסים ,והוא חייב להעביר לי קבלות ומידע לגבי כל הכספים שהוא מוציא .לצערי הוא לא מקיים את הסכם הפשרה .חוץ מזה הוא גרם לניתוק מוחלט, ביני לבין הורי . אין לי שום מידע עליהם למרות נסיונות חוזרים ונשנים מכל הגורמים גם ממשרד הסיעוד ששלח מטפלת להורי אני יודעת בוודאות שהוא ממשיך לגנוב כספים גם גר באחת הדירות בבנין של הורי. שם גם הם גרים שלמתי לעורך דין הרבה מאד כסף, חסכונותי האחרונים ובעצם נשארתי בשלב זה חסרת אונים, והוא ממשיך בשלו. שאלתי :האם אי קיום הסכם הפשרה ומה שאני הסכמתי בו האם זה תקף והאם זה נחשב בזיון בית משפט וניתן לפעול בהתאם.
תודה
מימי.
מימי,
בוודאי שיש להגיש בקשה לביזיון ביהמ"ש תוך חיוב אחיך בקנס וחיובו באכיפת ההסדר.
בהצלחה
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר