אני אבא גרוש לנער בן 15 שאמו קיבלה משמרות מלאות עליו מכיוון שאני גר בארה״ב , יוצא לי לראות את בני פעם בשנה וכבר מספר שנים שאני רוצה להחזיר אותו איתי שיראה את משפחתו אבל גרושתי (אמא שלו) מונעת את זה ממני ולומרות שאמרתי לה שאני יישלם על הטיסות והכל היא עדיין לא נותנת וממציאה תירוצים וטוענת שאני חייב לה כספי מזונות ולומרות שאמרתי לה שאם היא תיתן לי לקחת אותו איתי אני יישלם אותם היא עדיין מונעת זאת. בנוסף אני כבר לא מרוויח כמו פעם ואני מסיים כל שנה בהפסדים וקשה לי לעמוד בגובה תשלום המזונות , ובסופו של דבר הילד סובל בכך שהוא לא ראה את משפחתו בארה״ב מאז שהיה בן שלוש .. מה אני יכול לעשות ?
אנא עזרו לי אני מגיע לראותו עוד כמה ימים והפעם גם אני וגם בני חפצים בכך שהוא יחזור איתי .
נתנאל,
ראשית אין פתרון קסם של צ'יק צ'ק - אם גרושתך מערימה קשיים ולא שומעת לשום דבר היגיון,עליך להגיש בקשה מתאימה להוצאת הילד להסדר ביקור בחו"ל, תוך שאתה נותן ערבויות להשבתו ארצה.
רצון הילד מאוד יעזור לך וישפיע על דעת השופט/ת לתת לך לקחת אותו.
הליך כזה לוקח זמן - פנה לעו"ד עם נחיתך ואולי יהא ניתן לעשות משהו בדחיפות כבר בביקור הזה.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר