גרושתי מזה 6 שנים מוציאה עליי דיבה קשה שמקשה על חיי.יש לנו 5 ילדים והיא מקדישה את כל חייה למרר את חיי בתחילה היא תבעה בבית דין הרבני שאעשה בדיקת שתן בגלל שהעלילה עליי שאני מעשן סמים לכן כדי לראות את הילדים מזה כשנה אני נותן שתן פעמיים בשבוע וזאת בגלל עברי כנער מעשן חשיש.מאז ועד היום לא נגעתי בזה אך היא משתמשת בעניין כנשק נגדי.בגלל שהיא והילדים חרדים - היא הגישה שוב בקשה לתביעה בגלל הם רואים אצלי טלויזיה ומשחקים במחשב כמובן שבית הדין הרבני דחה את התביעה אך היא לא מותרת! לאחרונה נודע לי מביתי שגרושתי הלכה למנהל שלה וסיפרה לה את כל הסיפור והמנהלת אמרה לביתי שלא טוב לה לראות את אביה ושכל פעם שהיא לא תראה אצלי טלויזה היא תקבל ממנה פרס!מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את מעשיה על פי חוק?האם אני יכול לתבוע אותה על הוצאת דיבה?
יש מקום לבדוק האם הנסיבות עולות בגדר לשון הרע על פי חוק (לא לגבי התביעות אלא לגבי פרסום אמירות עליך בפני אנשים כגון המנהלת וכיו"ב).
באפשרותך לפנות לפגישת יעוץ לבחון הנסיבות. לעתים מספיק מכתב התראה מעו"ד בכדי שהצד שכנגד יחדול ממעשיו.
בברכה,
עו"ד אתי שקד
דיני משפחה, גירושין וירושה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אתמול בדיוק נודע לי שהיא גם מפיצה בין השכנים שאני מעשן סמים ואף שלחה חברה לבעלת הביית שלי (אני גר ברחוב שהיא והילדים מתגוררים)להגיד לה שאני מעשן.למזלי היא מכירה אותי ולא התיחסה להאשמות.
האם ניתן לתבוע אותה על הוצאת דיבה ולא רק להוציא מכתב התראה?
במקרה שלה לצערי זה לא יספיק.
עליך לבדוק עילה של לשון הרע. משרדי עובד עם עו"ד בתחום זה. באפשרותך לפנות לפגישת יעוץ והכנת תביעה במידת הצורך.
בברכה,
עו"ד אתי שקד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר