שלום אני נשואה שלוש שנים ללא ילדים אני חיה עם בעל מאוד עצבני הוא כל רגע משנה את הדעה שלו ועם הוא עצבני על משהוא או מישהוא הוא יוציא אלי את העצבים שלו אני מפחדת ממימנו כבר בעבר הרביץ לי ,,,לוקח לי את הכסף אין לי אוכל במקרר ,וחסר לי המון דברים נשיים ,,כסף לא נותן לי רק מידי פעם שיש לו מצב רוח טוב אז זורק לי 100 שח , אני כל היום מסתובבת רק לרצות אותו ושלא היה עצבני ,,,אני בת 31 אני מפחדת להישאר לבד , חברות אין לי ואת המשפחה שלי אני לא מערבת כי אבא שלי חולה מאוד המישפחה שלו לא סובלת אותי הם לא בקשר איתי ביכלל ועם שמעו משהוא אז תמיד הולכים לטובתו , חשבונות של הבית אני משלמת ולא הוא והוא עוד צועק אלי לכי לעבוד כי ככה אמא שלו רוצה ,,,ואני נכה 100 אחוז , אין לי אף פעם כסף בארנק כי הוא לוקח לי ,,,אשמח להצעות שלכם תודה דרך אגב הוא מרוקאי ואני אשכנזייה
עליך לבחור האם ברצונך להמשיך בחייך בצורה שכזו. באם לא יש לך זכויות רבות לרבות אפשרות הרחקת בעלך מהבית.
היתי ממליצה לך לפנות לבעל מקצוע אשר יעזור לך להחליט לאן פניך מועדות כמו גם יתן לך כלים וכח להתנהל במצב.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר