שלום רב,
בבקשה שהגשתי לבית המשפט בעניין פירוק שיתוף, לא הצלחתי להגיע להסכמה עם הצד השני וניתן פסק דין בנושא. היות ואינני מיוצגת כעת, פנ יתי לב"כ הנתבע במכתב אקספרס עם אישור מסירה, בבקשה לקבל את הכספים המגיעים לי ישירות לחשבון הבנק שלי (לפי יעוץ שקבלתי). הנ"ל סירב באומרו שאני צריכה לחתום על קבלת הכספים ועלי להיפגש עימו . לשאלתי מהו הסכום המגיע לי כמובן שנקב בכ-20,000 ש"ח פחות. כפי שסיכמנו עלי להתקשר אליו וזה מה שעשיתי, אך לא ניתןן להשיג אותו ואני משאירה הודעות במשיבון והוא אינו שב אלי. השופט הקציב זמן לסגירת הנושא אחרת ימנה כונסי נכסים ונראה לי שזה רצונו של ב"כ הנתבע, להרוויח בתיווךן. מה אני יכולה לעשות? כבר עברנו את התאריך שהשופט הקציב. חוץ מזה נפלה טעות בפסק הדין לעניין איזון המשאבים והסכום שהשופט ציין הוא נמוך יותר והגשתי בקשה לתיקון טעות סופר לבית המשפט וטרם קבלתי תשובה ולהשיג את מרכז המידע זה בלתי אפשרי. זה יהיה בלתי צודק שאשא בהוצאות הכונס כאשר הצד השני הוא שמונע את סיום הפרשה. אנא עזרו לי, מה עלי לעשות?
לתשובתכם הדחופה אודה. סיוון
סיון,
אם אכן מה שאת מתארת נכון, הייתי מופיעה במשרדו וממתינה לו שם וקובעת עמו פגישה פרונטאלית.
אשר לקבלת החלטה, שוב אין מה לעשות יש לנקוט "בעבודת רגליים", להגיע לביהמ"ש פיזית ולברר ההחלטה.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר