אני נשואה פחות משנה ויש לי ילדה בת חודשיים.
החלטנו להתגרש מתוך הסכמה משותפת אך הוא לא מוכ למכור את הרכב שלו ודורש ממני לשלם לא את ההפרש שבמחיר מחירון הרכב שלי לרכב שלו.
בנוסף הוא לא מוכן לשלם לי יותר מ-1500 ש"ח סה"כ לילדה כולל מדור. הוא אומר שהוא כן ישלם חצי מתשלום שאר ההוצאות (גנים, טיפולים בריאותיים וכיו"ב) אני דורשת 2000 ש"ח. הוא מרוויח כ-5000 ש"ח בחודש האם אני אקבל את הסכום שאני דורשת?
בנוסף אני כרגע גרה בצפון אך רוצה לעבור לדרום למשפחתי אני צריכה להחתים אותו על הסכמה? אם הגירושין הם בהסכמה של שני הצדדים אי יכולה לתבוע את כתובתי?
האם אני יכולה לדרוש ממנו מזונות אישה בנוסף?
שמרית,
על פניו בעניין סכום המזונותאינכם רחוקים האחד מהשני.
לגבי מעבר לדרום, הוא יכול לעשות צו מניעה אבל כל עוד לא עשה את יכולה לעבור ולהתמודד עם זה אח"כ.
את צריכה להחתים אותו על הסכם גירושין כולל ולאשרו בבית המשפט.
האמת ששאלת המון שאלות מורכבות ויש לקבל תשובות רחבות - לכן, פני לייעוץ פרטני.
בהצלחה
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
נכון לכרגע האדון החליט שגם את ה-1500 הוא לא מוכן לשלם ובמידה וזה מה שהוא ישלם זה יהיה כולל הכל- שכר לימוד, מדור וכד'.
כפי שזה נראה העניין הולך למשפט. הוא גם אומר שהוא רוצה לעשות בדיקת אבהות (ללא עילה ממשית- והוא יודע את זה). המטרה שלי כרגע היא להוציא ממנו כמה שרק אפשר ומבחינתי אפילו לתבוע עוגמת נפש. מה הסיכויים שלי ומה עושים מכאן והלאה כדי לקדם עניינים?
שמרית,
על פניו מזונות בסיסיים הנם 1250 +מחצית חינוך + 33% במדור - בכל מקרה מגיעים לסכום שאינו פוחת מ - 2500 ש"ח, וזה גם אסיר בכלא שאינו עובד נדרש לשלם.
כך שאולי כדאי לפנות לביהמ"ש ולחסוך לעצמך את כל המריבות עמו.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
נכון לכרגע האדון החליט שגם את ה-1500 הוא לא מוכן לשלם ובמידה וזה מה שהוא ישלם זה יהיה כולל הכל- שכר לימוד, מדור וכד'.
כפי שזה נראה העניין הולך למשפט. הוא גם אומר שהוא רוצה לעשות בדיקת אבהות (ללא עילה ממשית- והוא יודע את זה). המטרה שלי כרגע היא להוציא ממנו כמה שרק אפשר ומבחינתי אפילו לתבוע עוגמת נפש. מה הסיכויים שלי ומה עושים מכאן והלאה כדי לקדם עניינים?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר