אני גרושה כ- 9 שנים עם שני ילדים תאומים בני 12, מזונות 3500 כולל מדור,האב לא מוכן לעמוד בהסדרי הראיה במקום פעמיים בשבוע מגיע פעם בשבוע כול שבת שלישית במקום כול שבת שניה, חגים לא מוכן חופשים לא מוכן בטענה שהוא עובד , לא מוכן לשלם עבור חוגים, שעורי עזר פסיכולוג, תרופות,ברצוני לציין שגרושי נשוי שנית ויש לו 2 ילדים בני חודשיים, הוא משתכר יפה כמו כן אשתו. חי ברמת חיים גבוהה, כולל סופי שבוע וחו"ל, אך לא מוכן לשטף בזה את 2 ילדיו הגדולים.
מה עלי לעשות? האם כדאי לי לבקש הגדלת מזונות??האם זה לא יפגע בי שכנגד הוא יבקש הפחתת מזונות??מה עלי לעשות עם הסדרי הראיה? כי כולפעם שהוא לא מגיע ילדי נכנסים לדאון כמו שהם אומרים "אבא לא סופר אותנו ממטר", הגיעו מים עד נפש!!! מה עלי לעשות, אנא ממכם עזרו לי.
מירב שלום
את זקוקה לייעוץ , והפורום אינו מתאים .יש לבדוק את הסכם הגירושין שלכם האם ניתן ע"פ פסק דין או הסכם שקיבל תוקף של פסק דין? בשני המקרים ההשלכות שונות.
גם לגבי אי קיום הסדרי הראיה יש לבדוק איך הדברים מנוסחים בהסכם.
בהצלחה
בתיה אשורי, עו"ד ומגשרת
משרד עוה"ד בתיה אשורי מתמחה בדיני משפחה, ירושה ומקרקעין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר