רשמית לא הייתי נשואה, על כן, במסמכים אני רשומה כרווקה. אין ומעולם לא היה ביני לבין ה"גרוש" שלי שום הסכם כתוב, אך אורח חיינו הוא כזוג גרוש לכל דבר. המשמורת על בתנו היא אצלי. הסדרי ראיה מאז ומעולם היו חופשיים לגמרי לשביעות אצון כולנו. הבעיה עלתה לאחרונה והיא: בתי בת התשע עוסקת מזה 3 שנים בהתעמלות אמנותית. היא אוהבת את הספורט ומצטיינת בו, מקדישה לו את רוב זמנה, אך לא מוותרת גם על עיסוקים אחרים. לאחרונה אביה הודיע לי שלדעתו הספורט תובעני מדי והוא דורש להפסיק לה את האימונים. איני מוכנה לכך בשום פנים ואופן. מה ניתן לעשות? האם קיימת דרך משפטים בה הוא יוכל לנקוט, ומאידך, מה אני יכולה לעשות כדי למנוע ממנו לחבל בקריירה הספורטיבית של בתי.
ראשית,כל הכבוד לך שבתך מצאה עניין והיא מצטיינת - אין ספק כי המדובר בילדה מיוחדת, שבגיל צעיר כל כך מתמידה ומצליחה.
"הגרוש" ,יכול לנסות לפנות לבית משפט בעניין- אך לפי משך הזמן בו הילדה מתאמנת - סיכוייו שואפים לאפס.
לכן, המשיכי להשקיע בבתך.את ההורה המשמורן לכן כרגע ועד להחלטה אחרת ,המילה היא שלך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר