אני אב לשתי ילדים אחד בן שלוש וחצי וילדה בת שנה וחצי.אני ואישתי פרודים כ-חמש חודשים היא זאת שביקשה לפרק את התא המשפחתי ללא כל סיבה מוצדקת .היא מתגוררת בבית הוריה יחד עם ילדנו ואני מתוגרר בבית המשותף שלי ושל האישה.השופטת פסקה לי מזונות 2000. ובנוסף 1100 שזה מחצית מסכום הגנים של ילדיי .יחד 3100 רטרו אקטיבי .שכרי הוא השכר המנימלי כ-4000 בחודש רק לפני מספר חודשים התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש אין לי לא קופות גמל או חסכונות או קרנות פנסיה רק המשכורת המנימלית ממנה אני חי לאור פסיקת המזונות הגעתי למצב של קריסה טוטלית אין איך לשלם הוצאות מחייתי ולא את החובות שכבר קיימים לי כ30.000 ולא משכנתא חשמל ועד בית מים וכדו' האישה הגישה את התביעה לביטוח הלאומי ונוצר לי שם חוב של 5.300 ואת ההפרשיים היא הולכת לתבוע בהוצאה לפועל .הפתרון היחיד הוא למכור את הנכס המשותף הדירה ע"י חברת נדל"ן נטראלית להחזיר את המשכנתא ולהתחלק בכסף של הפרשיי המכירה וכך אוכל לשלם חובותיי למצוא דירה חילופית ולבקש הקטנה של המזונות כמובן.אני רוצה לזרז את הליך המכירה כמה שיותר אך אישתי מנסה לעקב את הליך המכירה כמה שיותר ואני בניתיים צובר עוד ועוד חובות מה עליי לעשות כדי למנוע זאת ?
האם הגשת תביעה רכושית ותביעה לפירוק שיתוף??? באם התשבה חיובית היתי מנסה להגיש בקשה בהולה להשתתפות האישה במשכנתא כמו גם לזרז את ההליך לפירוק השיתוף ומכירת הדירה. לגבי החוב בהוצל"פ נראה כי לא תהיה ברירה ותצטרך לשלם- אלא אם תגיע עימה להסכם בעניין. לגבי שאר החובות - על האישה יהיה לשאת במחצית החובות הנצברים (למעט חוב המזונות כמובן) במסגרת פסק דין בתביעה הרכושית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר