אני שאול גרוש פעם1 ובהליכי גירושין פעם 2 בנישואיי הראשונים כ5 שנים לא היו לי ילדים בעקבות שאיני סובל מוירקוצלה 1-2 ונוסף לזרע ירוד את נישואי ה2 נאלצתי להנשא בעקבות הריון באותו זמן מרוב התלהבות לרגע לא חשבתי כי יש ספק אם היא שלי או לא הילדה הגיעה לגיל שנה וחצי ואני בהליכי גירושין ברצוני לבקש בדיקת רקמןת מה הסיכוי שאקבל ואם אקבל יש לציין שאין חשש לממזרות ומצב הביראותי מבחינת פוריות לא השתנתה תודה
שאול שלום
למה אין חשש לממזרות? אם אין חשש לממזרות , סביר להניח כי בית המשפט יאשר בדיקת רקמות
בהצלחה
בתיה אשורי, עו"ד ומגשרת
משרד עוה"ד בתיה אשורי מתמחה בדיני משפחה ירושה ומקרקעין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
זה גם לטובתה של הילדה.
זה פועל לטובתך שהיא עדיין כל כך קטנה.
אבל בתי המשפט לא מסתכלים רק על שאלת הממזרות, אלא בוחנים אם זה לטובתה של הילדה שתערער לה את הבסיס הקיומי שלה ככה.
כי היא יודעת שאתה אבא שלה. ופתאום להיווכח שאתה לא - יכול לגרום לה לזעזוע עצום בחיים ולפעמים זה גורם נזקים נפשיים כבדים מאוד.
בתי המשפט ישלכו אתכם לתסקיר של פקידת סעד כנראה. ורק אם יוחלט שזה לטובתה של הילדה לגלות שאתה לא אבא שלה (כי כמובן זה הפחד. שהרי אם היא תגלה שאתה כן אבא שלה לא ייגרם נזק) - רק אז ייאשרו את הבדיקה.
זה לא מספיק שאתה רוצה לדעת ואת לא יכול להמשיך בחיים אם לא תדע את האמת. זה זניח מול טובתה של הילדה - שהיא ממש לא קשורה לרצון או הצורך שלך לדעת את האמת.
אתה צריך ייעוץ משפטי כדי לעבור את השלבים הללו.
זו תביעה מאוד לא פשוטה.
שאול,
ילדה שנולדה בעת נישואין - לא ניתן לערוך בדיקת רקמות בשלחשש לממזרות!
לידיעתך שאין סיכוי לכך.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
ומה שקובע הוא מועד ההתעברות. לא מועד הלידה.
אם במועד ההתעברות היא לא היתה נשואה - אז הילדה לא ממזר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר