א. ג. נ.,
שלום רב,
יש לי ילד בן 3 שסירב באופן מוחלט ללכת לאביו -כפי שהסדר ראייה החליט. עם הזמן הוא התחיל לספר מה קרה בביתו של אביו כשהיה שם ולפי העדויות שלו הוא סבל מאלימות פיזית ואפילו פגיעה מינית על ידי אביו.
עברנו בית משפט והשופט הזמין חקירה על ידי מכון פרטי כדי לבדוק את מסוכנותו של אביו של בני. לפי מה שאמר לי אחראי במכון בכלל לא בטוח שאבחון יעשה על בני.
אין לי ספק שקרו דברים נוראים על בני כי עדויותיו הינן מרתקות. בנוסף הבן שלי עדיין חוזר על אותם עדויות נוראיות ובשום אופן לא רוצה לראות את אביו. אני חוששת מאד שהמכון הממונה לחקירה לא ימצא שום דבר ואז לא נוכל לביא הוכחות לשופט על מה שממנו בני סבל. מה ניתן לעשות במקרה והמכון אינו מוצא דבר?
תשובתכם מאד חשובה לי, תודה רבה מראש עליה !
שלום לך
לא ברור באיזה הליך מינה השופט בדיקה ואיזו בדיקה אמורה להתבצע?
נראה שאת זקוקה לייעוץ פרטני .
בתיה אשורי, עו"ד ומגשרת
משרד עוה"ד בתיה אשורי מתמחה בדיני משפחה, ירושה ומקרקעין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
שלום רב,
קראתי בתודה את התשובה שלך לפנייה שלי שהתפרסמה ב-3 למאי בשעה 18 וכ-14 דקות. למען לענות לשאלות שאת מבטאת, הריני לציין כי בית המשפט ביקש מהמכון לאבחון פסיכולוגי לבדוק את "מסוכנותו של האבא" של בני. גרמתי לבית משפט בסוף חודש מרץ אחרי שהמצב הפך לבלתי נסבל לי ולבני, וזאת כדי לשנות את הסדר הראייה שנקבע מספר חודשים לפני כן וכדי לציין לשופט את החששות הרציניות ביותר לגדבי אלימות פיזית ופגיעה מינית על בני - בן 3 - על ידי אביו, על פי עדויותיו המרתקות של בני.
תודה מראש !
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר