אני ובעלי בהליכים מ 2007 ישנו פסק דין שהמשמורת של הילדים היא שלי. אין בנינו הסכם פורמלי להסדרי ראיה ובשנה האחרונה זה נתון לנוחיות שלו, הרבה פעמים הוא ביטל ולא הגיע והילדים חיכו לו. לאחרונה שלחתי לו מייל שבו נאמר שעד שהוא לא יחתום על הסדרי ראיה קבועים הוא לא יוכל לראותם. (האם אני יכולה לא לתת לו אותם עד שנגיע להסדר??) והוא שלח לי הסדר שכל חודש הוא יודיע לי מראש את הימים ( אם יש לילדים חוגים בימים קבועים אי אפשר כל חודש לשנות??!) בנוסף אמר שהוא ייקח אותם מהגן בשבת הקרובה גם אם לא נגיע להסדר, האם אני יכולה לא לתת לו אותם? ואם אני יכולה לפנות למשטרה במידה והוא מגיע ומנסה לקחת אותם??
שנית,
אם יש לך משמורת ולהבנתי טרם נקבעו הסדרי ראייה - כרגע "הכוח" בידך. את תודיעי לגן שלא לתת לו את הילדים וכן הייתי ממליצה לפנות לביהמ"ש כדי לקבוע הסדרים ולהביא את העניין לסיום.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
הוא שלח לי הסכם הסדרי ראיה לא מקובלים עלי, לדוגמא לקחת אותם מבית האישה בחמש ולהחזירם בשמונה.. אני רק מסיימת בחמש בנוסף הילדים הולכים לישון בשבע וחצי גג (עוד שהיו תינוקות) האם אני יכולה לתנאים ו/או להסדר שהוא נתן לי..? בנוסף הוא לא מוכן לקבוע ימים קבועים רק כל חודש מראש (לטענתו הוא כל חודש מסדר משמרות..) הרי לפי כך אני לא יכולה לרשום אותם לחוגים כי כל חודש זה משתנה, מה עלי לעשות או מה הן האפשרויות שלי???
שנית,
לכן המלצתי כן לפנות לגוף שמטפל בכם בימ"ש או בית דין וכן להגיש בקשה לקביעת הסדרי ראייה קבועים וידועים מראש!!!
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר