ערב טוב, אני נשוי כ 4 שנים עם הסעם גירושין לחילופין שלום בית שנערך לפני שנתיים וקיבל תוקף של בית דין רבני.
בהתחלת ההליכים עזבתי את הדירה שלי בעצת העו״ד שלי כי אשתי טענה שתגיש תלונה וכך לא אראה את ילדי ואורחק וכו'.
הקלטתי את כל הדברים הללו ולאחר שהגישה נגדי תביעות מזונות ביטול הסכם שאושר גם הגישה תלונה שאיימתי עלייה וגם שבעבר עשיתי לה דברים ....
נחקרתי במשטרה וכמובן שהכחכשתי הכל כי אלו שקריםהזויים וקיבלתי צו הרחקה לחודש שגם כך איני מתגורר בדירתי זמנית עד לסיום ההליך.
לאחר כחודש ביקש החוקר שחקר אותי את התמלולים ואת הדיסק שטענתי שיש ברשותי המוכיח מעל ומעבר האישה משקרת ואף טוענת שאני בעל טוב ושהיר אשמה בכל העניין.
שאלתי האם לאור כל ההקלטות והתמלולים האישה תואשם בתלונת שווא ?
והאם בבית משפט למשפחה או רבני ייתחסו לכך כנגדה כי קראתי פסקי דין שנשים שנתפסו מגישות תלונות שווא נקנסו בסכומי כסף לא קטנים
ראשית, עליך להגיש כנגדה תלונה על הגשת תלונת שקר והטרדתך.
יש מקרים בהם ביהמ"ש או בית הדין "קולטים" את התמונה ופועלים בעניין, כל מקרה לגופו.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר