לפני כשנתיים פניתי לעורך דין תל אביבי די מפורסם ושטחתי לפניו את סיפורי. היה לי משבר עמוק ביחסים עם בעלי,גידופים וכדומה. הבעל היה חוזר מאוחר מהעבודה וגרנו בחדרים נפרדים. עורך הדין יעץ לי לנקוט בשורה של צעדים כמו חוקר פרטי, כי היה בטוח שבעלי בוגד, איסוף מסמכים, הקלטות סתר, איסוף מזומן וכדומה. כמו כן טען שכדאי למהר להגיש תביעה כדי שהבעל לא יקדים. עשיתי כדברו. התברר שבעלי מעולם לא בגד, מעולם לא התכוון להגיש תביעת גירושין וכל מעשיי הובילי מהר מאוד להליכי גירושין מכוערים מאוד. אני היום לקראת סוף הדרך, ומתחילה להבין, שעורך הדין, הטעה אותי, ואני די מתחרטת, ולא יודעת מה לעשות. האם ניתן לתבעו את עורך הדין?
שרונה,
תראי גם אם בסוף הדרך את מתחרטת ונראה לך שיכולת לפעול אחרת - זה לא אומר בהכרח שהעו"ד טעה נכון לזמן הייעוץ!
אולי בדיעבד את יודעת שטעה....
מעבר לכל - הלכת אחריו באופן חופשי ומבחירה.לא נראה לי שאת יכולה לרק בגלל מה ששטחת בשאלתך לתבוע אותו.
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר