אני אבא לילדה בת 8 את הבית המשותף השארתי לגרושתי לאחר כ5 עברה לגור אצל הוריה שם היא כבר שנה .את הבית שלה השכירה ,לבת שלי אין חדר בבית סבא סבתא . היא עובדת וביחד עם שכירות הבית מרויחה הרבה יותר ממני האם אני צריך להמשיך בתשלום המזונות כרגיל?
תודה
אפתח מהסוף להתחלה-
עליך להמשיך ולשאת במזונות בתך הקטינה בהתאם לפסק הדין שניתן בעניין מזונות בתך,שאם לא כן תהא רשאית גרשותך לעתור לגבייתם בלשכת ההוצל"פ.
היינו כל עוד לא ניתן פסק דין /החלטה המבטל/ת/משנה את פסק הדין שניתן בעניין מזונות בתךעליך לפעול בהתאם להוראות פסק הדין.
במקרה שלך נראה על פניו כי יש מקום להגשת תביעה להפחתת מזונות הקטינה, יחד עם זאת, בשאלתך חסרים נתונים רבים הצריכים למתן יעוץ הולם ולרבות, שיעור מזונות הקטינה, הכנסותיךן, הכנסות גרושתך, הוראות ההסכם שנחתם ביניכם וכויוצ"ב, באופן שיהא עליך לפנות לעו"ד המתמחה בענייני משפחה להציג בפניו מלוא הנתונים הנדרשים לצורך בחינת סיכויי התביעה.
בעניינך עולה גם שאלת טובת הקטינה ומשמורתה והייתי מציעה לך להעלות אף את נושא זה בפני עוה"ד המטפל.
מקווה שסייעתי, בברכה,
עוה"ד הילה זיסמן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר