לפני כחצי שנה הגשתי תביעה להעברת משמורת. לאחר כחודש העלילה גרושתי עלילות על התעללות מינית בבני. כתוצאה מכך הוגשה תלונה במשטרה. בית המשפט החליט שאראה את בני בפיקוח במרכז קשר. אחרי כחודש התיק במשטרה נסגר מחוסר ממצאים. בנוסף פקידת הסעד, ומומחית למסוגלות הורית המליצו להסיר את הפיקוח. עברו כבר שלושה חודשים מאז סגירת התיק במשטרה, ובית המשפט מתעלם מבקשותי להסרת הפיקוח. אני חסר אונים. האם יש מהלך שניתן לעשות בכדי שבית המשפט יחליט את מה שנראה הגיוני כל כך ?
ש היקר,
אין לך מושג עד כמה אני מבינה אותך.
לצערי אנשים כל כך רבים, גברים, נכנסים לתוך הטרוף הזה וביהמ"ש חדל אישים ולא עושה דבר למגר את התופעה.
מה שאני יכולה עוד להציע הוא שתפנה ותעשה פוליגרף לעצמך ותציג ממצאיו, מעבר לזה להגיש בקשה למתן החלטה.
תמיד ניתן להגיע לערכאת ערעור
אל תוותר
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תמשיכו לצעוק זאב זאב עד שבסוף הוא ינשוך אתכן.
תמשיכו להעליל, להגזים, להוסיף, לנפח, לשבח, להרבות במספר עלילות, להתלונן על כל אפצ'י שעשו לידכן - כך יגדלו סיכוייכן לאבד את אימון העולם בכן. ויום אחד אתן גם תיתפשנה בשקריכן על חם.
ובזכותכן מי שיסבול מזה, הן דווקא המסכנות האמתיות.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר