אני פרוד כשנתיים, יש לי 2 ילדים בני 6 ו-5.
בתחילת ההליך של הגירושין הייתי מאוד מבולבל ואשתי נגשה לעורך דין והגענו להסכם מזונות של 4000 ש"ח לחודש, בשנה הראשונה עמדתי כמעט בכל התשלומים, אך בשנה השניה כבר לא עמדתי בתשלום בגלל שכרי המופחת 7000 ש"ח, אני מגיע ממשפחה קשת- יום עם יכולת כלכלית מאוד מועטת. בנוסף בשנה זו אחותי חלתה במחלה קשה ותמכתי בה עקב אי יכולת משפחטי לתמוך בה. במשך השנה הזו "אשתי" לא הביאה לי את הילדים ובנוסף מגדפת אותי ואומרת "הילדים שונאים אותך" וכו . אני לא אלאה אתכם בסיפור הקשה הזה.
אבל כרגע אני רוצה הפחתת סכום המזונות ובקשה להסדרי ראיה. כיצד אוכל לעשות זאת בדרך הטובה ביותר?? איזה עזרה יש לגבר בנושא.
בנוסף בכל השנה הזו נעצרתי פעמיים על אי תשלום המזונות והשתחררתי על תשלום.
שלום לך,
באפשרותך לפנות לעו״ד מתחום המשפחה בכדי לבחון אפשרות להגיש תביעה להפחתת מזונות כמו גם טיפול מתאים בעניין הסדרי הראיה. פנה לייצוג ושמור על זכויותיך.
בברכה,
אתי שקד, עו״ד למשפחה, גירושין וירושה
מנהלת הפורום
משרד שקד פוליבודה - פרטי המשרד מצויים באתר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
אם יש לך כח סבל ואם אין לך עבודה רשומה - אל תחלק כסף.
יעצרו אותך 4-5 פעמים ותגיד בבית משפט אין לי ואני יכול לשלם בתשלומים רק 100 ש"ח בחודש.
תבקש אח"כ מביטוח לאומי שיקל עליך את התנאים ואף יפחית את החוב.
אין מה לעשות זה מה יש. יש הרבה הרבה מה להאריך ולא אכתוב כאן מגילות.
איני מכירה דרך אחרת אלא גישור אם היא תסכים
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר