אנו זוג נשוי מעל 20 שנה, רוב הזמן היה בסדר, אבל לא אהבה כפי שבאמת רציתי וכפי שמגיע לי, הענקתי את חיי לאשה ולמשפחה, כולל הכל, עזרה בילדים, סידורים, לא החסרתי דבר, הכל בנדיבות. אבל האישה בעלת אופי קר, מנוקר, לא מכבדת ולא מפרגנת. לא מזמן פרשתי לגמלאות מצבא קבע ומאז היא מנסה להקשות עליי בהרבה דברים, קשה לה שאני חופשי כעת לאחר שנים של עבודה קשה, לאחרונה התנתקה ממני לחלוטין , אבל אנו עדיין באותו הבית, יש לי 2 בנים 22 ו-17 שהם חברים טובים שלי וטוב לי בפינה שלי איתם. היא טענה לאחרונה שהולכת לפתוח תיק בבית דין רבני, רצתה שאלך איתה ואני לא הגבתי ולא עניתי ולא יודע מה עשתה עד היום, גם לוחצת ללכת לעו"ד לבצע הסכם.
רציתי כל הזמן שלום בית, אבל האמת עכשיו נמאס לי ממנה ואני חושב שהחיים שלי בלעדיה יהיו יותר בריאים יותר שמחים וטובים, אבל כרגע טוב לי במצב הנתון, המון שקט נפשי ואני עם הבנים.
רציתי בבקשה ייעוץ האם אני פועל נכון ואם לא מה עליי לעשות?
תודה רבה וחג שמח
איציק שלום,
הפורום אינו מתאים ליעוץ במצבך. מומלץ שתמנה לפגישת יעוץ אישית אצל עו״ד, זה לא יקר ויעשה לך סדר במחשבות.
בברכה,
אתי שקד, עו״ד לדיני משפחה, גירושין וירושה
מנהלת הפורום
משרד שקד פוליבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר