שלום, בעלי ואני מאוד מסוכסכים וחושבים להתגרש. רציתי לדעת איך אוכל לברר אם הוא פתח תיק לגירושין? האם בית המשפט ימסור לי מידע כזה?
ודבר נוסף, בעלי בוגד בי ומעלים כספים, (אינני עובדת) היכן כדאי לפתוח תיק - בבה"ד הרבני או בבה"ד לענייני משפחה?
רוז שלום
לגבי השאלה הראשונה את יכולה ללכת לבית הדין ולברר ע"פ תעודת זהות באם נפתח תיק . לגבי בית המשפט העניין מסובך יותר . אבל בכל מקרה כל עוד לא קיבלת כתב תביעה את יכולה לפתוח בהליכים כרצונך הן בבית הדין והן בבית המשפט לענייני משפחה ובלבד שתמסרי לו את כתב התביעה לפני שאת מקבלת ממנו את כתבי התביעה שלו.
לגבי השאלה השניה היכן לפתוח תיק גירושין הרי זו שאלה שאיננהמתאימה לפורום הואיל ויש לבדוק את כל הנתונים הספציפפים שלך ואז לקבל החלטות . עליך להיוועץ בדחיפות עם עו"ד המתמחה בתחום .
בהצלחה
בתיה אשורי, עו"ד
משרד עוה"ד בתיה אשורי מתמחה בדיני משפחה ירושה ומקרקעין.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
שלום רוז,
לאחר פרסום תשובתי ראיתי כי חברתי עו"ד אשורי כבר נתנה מענה לשאלותייך. אני מצטרפת לדבריה ומחזקת - את במצב רגיש ובצומת קריטי בחייך - גשי לפגישת יעוץ אצל עו"ד מתחום המשפחה בכדי לבחון את מצבך ובמידת הצורך לתכנן את האסטרטגיה הטובה עבורך.
בברכה,
עו"ד אתי שקד, מנהלת הפורום
משרד שקד פוליבודה לדיני משפחה וגירושין
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר