שלום. אני גרושה 7 שנים, לפני 8 חודשים עברתי דירה לעיר אחרת. הגרוש הצליח לשכנע את הילדים לא לעבור איתי ולהישאר אצלו (עד לפני המעבר גרנו באותה העיר). הוא נשוי בשלישית והילדים חיים איתו ועם אישתו. אחרי דיונים בביהמ"ש אני רואה את הילדים פעם בשבוע לשעתיים ושבת לסרוגין. הסדר זה היה מקובל על שני הצדדים . אציין כי לאורך כל הגירושין הגרוש שלי רצה את הילדים אצלו מטעמי נקמה כלפיי. היום לאחר 8 חודשים שהם אצלו הוא הצליח להסיט אותם יותר ויותר נגדי והגענו למצב שהם מעדיפים אותו ואת אישתו החדשה על פניי והקשר ביננו כמעט וניתק. אני לא רוצה להילחם בגרוש באישתו ובילדים יותר. אני רוצה להתחיל לחיות!
שאלתי: האם אני יכולה לוותר על הילדים לצמיתות?
מיקי,
התשובה העקרונית הינה - כן.
אם הם לא בקשר ואת לא תשמרי על קשר אזי, ינותק הקשר כליל.
אך האם הילדים אשמים בכך שאביהם מסית אותם?
אני מבינה שזהו סיפור מורכב ,אך הילדים הם קורבן ההסתה של הגרוש - השאירי להם דלת פתוחה ואוזן קשבת.....
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
תודה על התשובה המהירה. נכון בצורה זו הקשר ינותק כליל. אבל השאלה היא : אם אני מפרה את הסכם ביהמ"ש וכדי לא לעשות זאת חייבת בעל כורחי להיפגש עם הילדים ? או צריך לגשת לביהמ"ש ולשנות את ההסכם שוב ?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר