שלום רב!
לפני חצי שנה פסקו לי בבית המשפט מזונות ל2 ילדים קטיני קטינים 4200 שח'. יש לציין כי האב הינו עובד מדינה המשתכר ב13000 ברוטו וכי משלם מזונות ל2 ילדים נוספים מנישואין קודמים כ-2000 שח' בחודש.כמו כן משלם הלוואות מהתלוש משכורת בסך של 2500 שח' לערך. המזונות הזמניים נפסקו לאחר הגשת כתבי תביעה והגנה. שהגענו לדיון התברר כי יש תיק מזונות פתוח ברבנות והעבירו אותנו לשם. ברבני לא דנו במזונות אלא רק שמעו את בכיות האב למזונות הגבוהים שהוא חושב שפסקו לו. ללא הבטה בשום מסמכים הם קבעו ללא דיון או הצגת מסמכים מזונות של 3000 שח' ל2 ילדים בני שנה וחצי ובן 4 וחצי. האם זה ייתכן כי המזונות יהיו כאלו נמוכים ללא הוצאות חינוך ??אני משלמת הוצאות חינוך בחודש רק 2000 שח' ולציין כי אני עצמאית ובקושי עובדת ומשתכרת ב4500 נטו בחודש. אבל ברבנות לא יודעים את זה בכלל כי קבעו בלי לבקש מסמכים או לקיים דיון.כמו כן האב מקבל כל חודש הוצאות חינוך בתלוש המשכורת שלו כ-460 שח' על כל ילד. האם ככה הרבנות פוסקת מזונות? כאלו עלובים? ועוד במיוחד שהאב אינו רואה את ילדיו כבר חצי שנה וכי אני מגדלת אותם לבדי לבד והרבנים יודעים את זה .האם זה נכון שברבנות נותנים מזונות עלובים יחסית לבית המשפט?
מירב שלום
את יכולה להגיש בקשה לפסיקת מחצית הוצאות חינוך ומחצית הוצאות רפואיות- כמו גם מחצית תשלום עבור צהרונים , גנים ופעוטון .
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר