שלום, השאלה הראשונה שלי היא כזו : גרושי הוא אדם לחוץ ועצבני אשר מתנהג בצורה לא רגילה בכל מה שנוגע לבעיות בריאות. יש לנו המון חילוקי דעות וריבים אך בנוגע לניתוח שנקבע לביתנו בת השלוש וחצי שנינו הסכמנו שהיא אכן צריכה לעבור אותו וזאת לאחר שנקבע שיש לה בעיה בריאותית על ידי כמה רופאים.
הודיעו לי באופן מפורש שמה שיסייע לבת שלי ביותר טרם הניתוח ובייחוד בהתאוששות היא העובדה שהסובבים אותה יהיו רגועים. הניתוח נקבע לעוד שבועיים, ללא ידיעתו של גרושי.
מדובר בניתוח קל ללא אשפוז יום אך בהרדמה מלאה. אם אספר לו שהניתוח נקבע הוא ירצה להגיע ובכך יסכל את ניסיונותי להרגיע את הילדה (הוא נלחץ, משתולל, פוגע בצוות הרפואי וקצת מאבד את זה...).
האם אני יכולה מבחינה חוקית לא להודיע לו על הניתוח אלא לאחריו?
אם לא, האם אני יכולה למנוע ממנו להגיע באותו היום בטענה שאין זה חלק מהסדריי הראייה שלו?
ועכשיו לשאלתי השנייה.
אותו גרוש לא משלם מזונות מאז התגרשנו. הוא חי על חשבון אישה אחרת, לא מחזיק ברכוש, עובד בבית בכסף שחור ולא מפחד ממעצר (בו שהה כבר שלוש פעמים).
מה עוד נותר לי לעשות? בהוצאה לפועל נצברו על שמו כבר 50,000 שקלים אך אני לא רואה כיצד עוד אני יכולה להוציא ממנו את הכסף.
תודה מראש על התשובות (-: ושיהיה חודש נפלא
אב בתך משמש כאפוטרופוס של בתך באופו שווה לך - ועל כן בעניין זה היתי מידעת אותו.
לעניין אי תשלום מזונות- היתי בודקת אפשרות לתבוע מהוריו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר